.

.

Мини-Фен Homoyoyo Хартиени Фен На Преносими Ръчни Вентилатора С Флорални Принтом Мини-Бутикови Хартиени Фен На Хартиен Фен В Сгънат Вид Дърво, Хартия Златни Мини-Харти?

Мини-Фен Homoyoyo Хартиени Фен На Преносими Ръчни Вентилатора С Флорални Принтом Мини-Бутикови Хартиени Фен На Хартиен Фен В Сгънат

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Мини куклен Хартиен фен на : Сгъване на Вентилатора Ръчно Фен Хартия Сгънати фенПодпори за фотография : за вашите деца, те с радост ще украсяват своя собствена кукла тези мини-хартиени веерами.Ретро ръчно фен : Малка ръчно фен - добре проектирана, светъл и стилен, чудесно допълнение за вашата мини-кукли.Преносими вентилатори : избор за децата си и да им помогне да вземете костюм за кукли.Мини-корекция за ръка : Мини-корекция за ръце - също е чудесен подарък за рожден ден, подарък за Ден за защита на децата, промоционален подарък, друг празничен подарък.Украса със собствените си ръце.Украса със собствените си ръце.Пратката включва 1 х мини-хартиена фен Характеристики -Материал : Дърво + хартиена реквизит за снимки. - Красив обикновен дизайн, могат да се появят, отличен интериор с ръце за вашите куклено-малките фенове на ретро танци. - Мини-хартиена фен може да се използва като подпори за снимане, за да направи няколко красиви снимки. -Добре проектиран и изработен, светъл и стилен, чудесно допълнение за вашия мини-кукли на мини-складного фен-подпори - Изработен от дърво и хартия, не е лесно да се деформират, да избледняват, е трайна за бижута мебели за продължителна употреба. - Също като различен подарък за рожден ден, подарък за Ден за защита на децата, награда, подарък, друг празничен подарък Ретро ръчно фен.Описание на продукта Реколта модел на ръчно фенове Изработени от здрав материал с добра обработка. ретро ръчно фен на Този мини-хартиена фен може да декорирате мини-кукольную стая, така че тя вече не изглеждаше така монотонно. малко ретро-фенове за танци, специално проектирани за декор кукли със собствените си ръце, децата могат свободно да подреждаме ги.

Други функции

Най-добри сделки