.

.

Торбичка за пълнене на Пенящегося сапун за ръце J. R. Watkins, Ароматизирано Пенен сапун за ръце за баня или за кухня, Произведени в съединените щати и без насилие, 28 течн?

Торбичка за пълнене на Пенящегося сапун за ръце J. R. Watkins, Ароматизирано Пенен сапун за ръце за баня или за кухня, Произведени в съединените

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

ОТЛИЧНА СТОЙНОСТ : С този набор от перезаправки винаги в присъствието на твоето любимо пенящееся средство за измиване на ръцете J Уоткинс му е достатъчно да попълните вашата обикновена бутилка до 3 пъти.Просто свалете капачката от флакона с пенящимся сапун за ръце, излива до пълно запълване и се насладете на луксозен почистващ препарат.УСЕЩАНЕ за ЛУКС : вашите ръце са меки и напитанными.Пенящееся сапун за ръце J. R Watkins зареждане внимателно произведени с използването на почистващи агенти средства на растителна основа, които никога не пересушивают кожата.За допълнителна хидратация и хранителни след всяко измиване нанасяйте на нашия крем за ръце с масло от шеа.НЕВЕРОЯТЕН ВКУС : Добре балансирани очарователното аромати : ето какво представлява нашето пенящееся средство за измиване на ръцете в банята.Без значение дали търсите освежаващо или релаксиращ аромат, романтичен, или екзотичен, ще намерите подходящия аромат от нашата колекция, този, който причинява комплименти. 100% БЕЗ ЖЕСТОКОСТ : J. R Watkins с гордост сертифицирана и призната Leaping Бъни като марка, която не е тестван върху животни.Поръчайте почистване пенящееся сапун за ръце, произведено на съвестта.ПРОИЗВЕДЕНО В САЩ : ОТ 1868 г.Това е 150-годишен опит и хиляди доволни клиенти.

Други функции

Най-добри сделки