.

.

Lieber Осветление на Домакински отпадъци, 2 броя, Творческа Десктоп кофа за Боклук, Мини-Кошчето за боклук за съхранение с капак, Офис кошница за ценни Книжа за Баня, Ку?

Lieber Осветление на Домакински отпадъци, 2 броя, Творческа Десктоп кофа за Боклук, Мини-Кошчето за боклук за съхранение

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Здрав, стилен и елегантен дизайн допълва всеки интериор, така че тази малка кошница може удобно да седне на вашата маса или там, където ви е необходимо [Размер и материал] Размер : 20. 48 см, Материал : полипропилен. Издръжлив и лесен за почистване, просто избършете с влажна кърпа. [Подходящи за много случаи] Може да се използва в бани, спални, офиси, кухни, също е подходящ за модерни детски стаи. [Творческа кофа за боклук] Модерен и опростен дизайн, изискан външен вид, може да се подобри съществуващото пространство дизайн.Ефективен, стилен, издръжлив, икономичен, удобен и ефикасен начин за рециклиране. [Мултифункционален контейнер] за цензуриране памучни глобули, тампони, спонжей за грим, козметични гелове, кърпички за лице и памучни дискове за почистване на мивки и плотове за бани; правилният избор за диабетици, които се нуждаят от удобно място за безопасно унищожаване на игли, спринцовки, алкохолни тампони и тест-ленти.Кофата за многократна употреба : Нашата малка кофа за боклук върви добре с повторна употреба продуктови пакети.Комплектът включва Мини-кошчето на работния плот с капак x 2спецификации Цвят : оранжев Размер : 20. 48 Материал : полипропилен Лесен за почистване : лесен за почистване.

Други функции

Най-добри сделки