.

.

Апертура Лилаво Блестящ Фон честит Рожден Ден 7x5 фута Розови Балони с пайети Фон За Снимки на Възрастни Жени Дама Фотобудка Студиен Подпори Банер Торта Декорация н?

Апертура Лилаво Блестящ Фон честит Рожден Ден 7x5 фута Розови Балони с пайети Фон За Снимки на Възрастни Жени Дама Фотобудка

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

На【Размер】 7 фута x 5 фута (2,1 м широчина х 1,5 м височина), могат да се настанят около 6 деца, за да направи групова снимка, стоката се изпраща в сгънат вид На【Материал】 Професионална кърпа за фотография (винил) без джобове, високо качество, ярки цветове и много прозрачен, лек, тънък, удобен за переноске, здрава. На【Дизайн на облекло】 Използването на серия високотехнологични цифрови модели и компютърна печат ефект прави снимките по-истински и цветен. На【OCCASION】 Може да се използва като тапет, завеса за фон за фото студио, всички празнични мероприятия, аксесоари за дома или видеоклипове и т., ще бъдат трайни монтиран на стената за украшение, дори и след партито. На 【Удобство за съхранение И носене】 Той ще ви бъде изпратен в сгънат вид, така че могат да се образуват бръчки, за да ги премахнете, моля, прогладьте задната повърхност на локално парно гладене на ниска температура, но не и сухо гладене.За НАС : младежки марка Aperturee, основан през 2014 г., е известен с красиви и висококачествени фонами за фотография.Има различни високотехнологични фонове с цифрово дизайн, които са предназначени за сватби, новородено, рожден ден, детски душ, снимки на стоки, фестивали, оформяне на дипломни, художествен портрет, фото студио, професионален фотограф.Нашият екип от опитни купувачи на модни облекла се състои от най-добрите и най-талантливите, млади или опитни независими дизайнери.И ние се стремим да предложим на нашите клиенти, които търсят нещо уникално, специално и непохожее, най-модерни и иновативни модни неща.Всички наши стоки са с високо качество!Ние гарантираме качествено обслужване, както и рентабилността.ОПАКОВКА : 1 Фон (сгъваема)ФУНКЦИИ : 1. Фон, отпечатани на цифров компютър.Ниско тегло и издръжливост. Виниловую тъкан не могат да бъдат измити. Моля, избършете петното с влажна кърпа. 3 Размера на продукта : 7 фута (Ш) x 5 фута (В) /210x150 виж 4 е Изработен от висококачествен материал, лесно сгъване, удобен за носене, лесно се закача директно или естествен начин. 5 Digital фон ярките цветове, богати и разнообразни модели, реалистична картина.Той е идеален за всяка професионална или лична фотография.Моля, обърнете внимание : 1 с помощта на стойка, скоба или друго фотографско оборудване, изображението ще бъде по-добре.2 За премахване на петна използвайте кърпа, за да избършете фон, без измиване.

Други функции

Най-добри сделки