.

.

PPJ Безжична Камера IP камера Нов адаптер dc 5v 2A ac адаптер за моделите MLF-012W0502000 5 В dc, 2000 ma на захранващия кабел (Забележка: Този продукт е предназначен за безжична Cam IP ка?

PPJ Безжична Камера IP камера Нов адаптер dc 5v 2A ac адаптер за моделите MLF-012W0502000 5 В dc, 2000 ma на захранващия кабел (Забележка:

BGN 18.72

Брой продукти
На склад

❤【Характеристика на храната】 : Зарядно за лаптоп / адаптер / кабел диапазон на входния напрежение по целия свят : 100-240 v 50 / 60hz ❤【Съвместимост с】 : Нашият продукт е заместител. не са оригинални, но всички зарядни устройства и кабели за лаптопи са преминали на 100% тестване, което гарантира, че той работи с модели, включен в заглавието. ❤【Сертифициран】 : Всички наши продукти са одобрени от CE FCC Ro HS със защита от пренапрежение, претоварване по протичането на ток на претоварване за натоварване, късо съединение.Всеки продукт преминава 48-часов тест на стареене. ❤【Най-доброто обслужване】 : Ние предлагаме пълна гаранция за връщане на парите без проблеми.Освен това, в продължение на 3 години от датата на закупуване ние безплатно ще замени вашия продукт, ако той се окаже дефектна. денонощно обслужване на клиенти.PPJ Безжична Камера IP камера Нов адаптер dc 5v 2 A ac адаптер за моделите MLF-012 W0502000 5 В dc, 2000 ma на захранващия кабел (Забележка : Този продукт е предназначен за безжична Cam IP камера!Не е подходящ за таблети. ❤【Характеристика на храната】 : Зарядно за лаптоп /адаптер /кабел диапазон на входния напрежение по целия свят : 100-240 v 50 / 60hz. ❤【Съвместимост с】 : Нашият продукт е заместител. не са оригинални, но всички зарядни устройства и кабели за лаптопи са преминали на 100% тестване, което гарантира, че той работи с модели, включен в заглавието. ❤【Сертифициран】 : Всички наши продукти са одобрени от CE FCC Ro HS със защита от пренапрежение, претоварване по протичането на ток на претоварване за натоварване, късо съединение.Всеки продукт преминава 48-часов тест на стареене. ❤【Най-доброто обслужване】 : Ние предлагаме пълна гаранция за връщане на парите без проблеми.Освен това, в продължение на 3 години от датата на закупуване ние безплатно ще замени вашия продукт, ако той се окаже дефектна. денонощно обслужване на клиенти.PPJ Безжична Камера IP камера Нов адаптер dc 5v 2 A ac адаптер за моделите MLF-012 W0502000 5 В dc, 2000 ma на захранващия кабел (Забележка : Този продукт е предназначен за безжична Cam IP камера!НЕ е подходящ за таблети. Важна забележка 1) да се Използва само в закрити помещения. 2) Моля те, не го използвайте перегруженно. 3) по-добро използване на по-малко от 80% пълни натоварвания.В противен случай срокът на служба на захранване / кабел ще бъде значително намалена.

Други функции

Най-добри сделки