.

.

ZHIER JackOLantern, Украса за Хелоуин Джак Тиква Хартиен Фенер Скелет Призрак на Сцената на Фестивала с Мустаци (Размер: 14 инча)

ZHIER JackOLantern, Украса за Хелоуин Джак Тиква Хартиен Фенер Скелет Призрак на Сцената на Фестивала с Мустаци (Размер: 14 инча)

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

1 Чисто нов и високо качество. Това са красивите и уникални визуални ефекти, които са най-добрият интериор на Хелоуин. Сгъваем, удобен за носене. За украса на празнични партита, детски играчки и т. Всеки фенер е снабден с подсветка. Чисто нов и високо качество. Това са красивите и уникални визуални ефекти, които са най-добрият интериор на Хелоуин. Сгъваем, удобен за носене. За украса на празнични партита, детски играчки и т. Всеки фенер е снабден с подсветка.Описание : Име : Тиквен хартиен фенер Спецификация : 8 см, 10 см, 12 см, 14 см, 16 см Начин на производство : чиста ръчно изработени Форма : кръгла, Категория на продукта : оформление на сайта Списък с подпори за опаковане : Тиквен фенер * 2 лампи * 2 Забележка : 1. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимките. Моля, са възможни отклонения от 1-2 см от ръчно измерване. Благодарим ви за разбирането.

Други функции

8in,10in,12in,14in,16in:
Production method:
Pure handcraft
Shape:
round
Product category:
site layout props
packing list:
Pumpkin lantern*2:
Lamp*2:
Note:
1. Due to the light and screen difference, the item's colour may be slightly different from the pictures.:
2. Please allow 1-2cm differences due to manual measurement.:
3. Thanks for your understanding. :
Най-добри сделки