.

.

Детски Oxfords, Удобна Модельная обувки за момчета, Класически Училищни униформи, Обувки (За деца/Малки деца/Големите деца)

Детски Oxfords, Удобна Модельная обувки за момчета, Класически Училищни униформи, Обувки (За деца/Малки деца/Големите деца)

BGN 23.99

Брой продукти
На склад

Гумена подметка [КЛАСИЧЕСКИ ДИЗАЙН] Два различни стила на дизайн, насочени към различни групи от хора.Гладка форма на обувката придава ви-различна представа за мода.Подходящ за официални и неофициални поводи. [УДОБЕН] Плосък дизайн, устойчива на износване материал подметки, и нескользящий.Мека линия на горната част позволява да се носи ток в продължение на дълго време, не натирая на петите и удобна конструкция на подметката предпазва краката си. [ЛЕСНО се ПОБИРА И се ОТСТРАНЯВА]Тази обувки извършва от дантела и с цип кука и контур, лесно се облича и да стреля, независимо от това, на малко дете си или не, може да се облича и да снимате на воля. [ЛЕСЕН за ПОЧИСТВАНЕ] В случай на обикновени петна и го избършете с влажна кърпа, след това я поставете в сянка, за да изсъхне.Той е лесен за поддържане и може да се изтрива по време на дъжд, спестявайки време и усилия. [ИДЕАЛЕН за всички поводи] независимо Дали ежедневни дейности или да учат, за връщане в училище, клавирните концерти, церемониален обувки, абитуриентски, парти, църква, сватбен параклис, с рокли или костюми, тези обувки могат да ви дават неочаквани изненади.

Други функции

Най-добри сделки