.

.

Двойна Туристически стол Kelty Loveseat на открито, на Къмпинг, за 2-ма души, за фестивала, Концерт, Актуализиран до 2022 г.

Двойна Туристически стол Kelty Loveseat на открито, на Къмпинг, за 2-ма души, за фестивала, Концерт, Актуализиран до 2022 г.

BGN 48.40

Брой продукти
На склад

PolyesterУдобен диван за прегръдки в къмпинга : спокойна, леко спускащите дизайн с място за двама души (плюс семейно куче). 42 инча посадъчен места в мека, изолирана, почти неразрушаемой полиэстеровой тъкани с тегло 600 грама.Стандартно плажна стол : не е задължително да бъдете на плажа, за да се ползват, но ако сте там намирате, това шезлонг за двама - идеален начин да се отпуснете в сърф, не промокнув.Здрава стоманена рамка прави този стол незаменим за охлаждане на открито.Изолирани държачи за напитки : Всеки регулируем подлакътник снабден с изолирана държач за напитки, където остава достатъчно място за закуски, бонбони или напитки на палубата.Произведено в съвестта : - качествени материали и интелигентни умения Келти остават си крава и облегалката в топли прохладни вечери, което продължава в продължение на много години.Конструкция със стоманена рамка, плат, защищающая от малки, и товароподемност 400 кг. Мека рулонная чанта за съхранение : не трябва ли това нещо със себе си, диванчик леко се сгъва в приложената рулонную чанта и да го прехвърли през рамото за лесно пренасяне. Удобен за къмпинг диван-обнимашка : спокойна, леко спускащите се дизайн, който е достатъчно място за двама (плюс семейно куче). 42 инча посадъчен места в мека, изолирана, почти неразрушаемой полиэстеровой тъкани с тегло 600 грама.Изолирани държачи за напитки : Всеки регулируем подлакътник снабден с изолирана държач за напитки, където остава достатъчно място за закуски, бонбони или напитки на палубата.Произведено в съвестта : - качествени материали и интелигентни умения Келти остават си крава и облегалката в топли прохладни вечери, което продължава в продължение на много години.Конструкция със стоманена рамка, плат, защищающая от малки, и на натоварване от 400 кг., склад в ролка чанта с подплата : не трябва ли това нещо със себе си, диванчик леко се сгъва в приложената рулонную чанта и може да бъде пуснат по рамото за лесно пренасяне, когато общото тегло 15 кг.

Други функции

Най-добри сделки