.

.

Дълбоко отшелушивающая рукавица Dermazonn за лице и тяло – Пилинг–ръкавици с един пръст за душ - Ръкавица за турската баня и хаммама – Пилинг за лице – Коприна отшелуш

Дълбоко отшелушивающая рукавица Dermazonn за лице и тяло – Пилинг–ръкавици с един пръст за душ - Ръкавица за турската баня

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Незабавно премахва слоеве на мъртвата кожаПодобрява кръвообращението, стимулира производството на колаген и се бори със стареенето.Помага за намаляване и предотвратяване на Врастнали косми, подутини от бръснач, мехури кератоза и запушване на порите.Предотвратява появата на черни точки, акне.Премахва просрочена тен и подготвя кожата за многослойному тен или нанасяне на спрей.Премахва мъртвите клетки на кожата, което й позволява по-бързо абсорбират цвета. Изглажда повърхността на кожата за равномерно тен и самостоятелна обработка на кожи.Борба с проявите на целулита, намаляване видимостта на Фините линии на лицето, подобряване на циркулацията на колаген, за да се бори със стареенето и придават на кожата сияен и младежки вид.Нашите многократна употреба копринени ексфолиращи ръкавици са направени от високо качество 100% ЕСТЕСТВЕНА коприна-мулине.Ще Получите професионална грижа с минимални разходи.Можете да направите това у дома, с помощта на тези турски ексфолиращи ръкавици.
КОПРИНЕНА И СВЕЖА КОЖА СЛЕД ВСЯКА УПОТРЕБА .
ИЗРАБОТЕН От 100% ЕСТЕСТВЕНА КОПРИНА-МУЛИНЕ за ЕДНОКРАТНА употреба, без химикали или други съставки, които могат да раздразнят кожата.Лесно почистваща хипоалергенни продукти за грижа за кожата на тялото както за жени, така и за мъже за грижа за кожата на лицето.
СТИМУЛИРА ПРИТОКА на кръв И се БОРИ С ПРОЯВИТЕ на ЦЕЛУЛИТА, намалява видимостта на фините линии по лицето и помага да се предостави на лицето V-образна форма.
ПОМАГА ЗА ИЗГЛАЖДАНЕ НА НЕРАВНОСТИ ПРИ КЕРАТОЗЕ ПИЛАРИС.Отсоединяет космените фоликули, помага за предотвратяване и намаляване на врастнали косми и удари от бръснач.
ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ПРОФЕСИОНАЛНА ПОМОЩ С МИНИМАЛНИ РАЗХОДИ.Можете да го направите в къщи с помощта на тази отшелушивающей ръкавици за дълбоко почистване .
ПРОИЗВЕДЕНО В ТУРЦИЯ. Премахва слоеве на кожата мъртвите, незабавно подобрява кръвообращението, стимулира производството на колаген и се бори със стареенето Помага за намаляване и предотвратяване на врастнали косми, подутини от бръснач, кератозные пъпки и запушени пори, Предотвратява появата на черни точки, акне.Премахва просрочена тен и подготвя кожата за многослойному тен или нанасяне на спрей.Премахване на мъртвите клетки на кожата, за вашата кожа по-бързо усвояване на цвят. Изглажда повърхността на кожата за равномерно слънчеви бани, както и средство за самостоятелна обработка на кожи се борят с проявите на целулита, намаляване видимостта на фините линии на лицето си, чрез подобряване на циркулацията на колаген, за да се справят със застаряването на населението и придават на кожата сияен и младежки вид.Нашите многократна употреба копринени ексфолиращи ръкавици са изработени от висококачествена 100% ЕСТЕСТВЕНА нишка Silk Get professional care с минимални разходи.Можете да направите това у дома, с помощта на тези турски ексфолиращи ръкавици.

Други функции

Най-добри сделки