.

.

Градински ръкавици ZFYOUNG, ръкавици за копаене и прибиране на реколтата, ръкавици с един нокът, идеални за копаене, прибиране на реколтата и засаждане на градински ръ?

Градински ръкавици ZFYOUNG, ръкавици за копаене и прибиране на реколтата, ръкавици с един нокът, идеални за копаене, прибиране

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

[Опаковката на продукта] Ръкавици ZFYOUNG за копаене с един нокът, устойчиви на пробиване, са изработени от пластмаса, предпазват ръцете си [Стил на продукт], Благодарение на 4 здрав ABS-клешням във всяка ръка тези градински ръкавици са идеални за копаене, засаждане, плевене и сеитба.Водонепроницаемое покритие от естествен латекс върху дланта си и дишаща найлонова фланелка в задната част правят тези ръкавици са по-лесни за почистване и удобни в чорап. [Характеристики на продукта] Градински ръкавици с нокът - добър помощник в градината, тази ръкавица може да замени 4 вида градински инструменти : гребло, лопата, мотика и защитни ръкавици, две в едно за копаене, един размер подходящ за повечето хора. [Неща изделия] Нокти, изработени от твърда пластмаса ABS, нож за палеца, изработени от неръждаема стомана, дланта е изработена от латекс, а защита на острието е направена от силикон.Защитете своята кожа и нокти. [Ангажимент за продукта] Ако имате някакви проблеми с качеството, моля, свържете се с нас, ние ще се разберем с това навреме и ще ви дадем задоволителен отговор.

Други функции

Най-добри сделки