.

.

Рамка за снимки MIMOSA MOMENTS с Автограф, Алтернативна Сватбена книга за Гости, Книга за Гости за душата на детето (Бяла с 80 сърце)

Рамка за снимки MIMOSA MOMENTS с Автограф, Алтернативна Сватбена книга за Гости, Книга за Гости за душата на детето (Бяла с 80

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

【ДИЗАЙН】 : MIMOSA MOMENTS предлага рамки за снимки за всеки повод и декорТази бяла рамка за снимки с автограф специално разработена като алтернатива на сватбена книга за гости. 【КАЧЕСТВО】 : Тази рамка за снимки е направен от рециклирана полистирол с метална тапицерия злато, украсена с 80 сърца, истински стъкло и облегалка за мольберта. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 : Просто завъртете езика, на обратната страна, за да поставите своя снимка.Гостите могат да се подпишат в сердечках и лесно ги пуснете в кутията чрез слот на горната страна. 【ДИСПЛЕЙ】 : Просто плъзнете статива, за да се установи рамка за бюрото, рафта или друга равна повърхност.Комплектът включва закачалка, така че рамката може да бъде окачен на стената. 【Идеален подарък】 : Тази снимка с автограф fame - идеален подарък за вашата сватба парти или тържествена церемония.Вашите приятели, семейство и колеги ще се радвам да получа тази красива рамка за снимка, за декорация на своята сватбена церемония или партита.

Други функции

Най-добри сделки