.

.

Слушалки с костна проводимост Bluetooth 5.2, Водоустойчиви слушалки с отворени уши IP67 с микрофон, Защитени от изпотяване Безжични Спортни Слушалки, Индуктивни слушалки ?

Слушалки с костна проводимост Bluetooth 5.2, Водоустойчиви слушалки с отворени уши IP67 с микрофон, Защитени от изпотяване Безжични

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Стъпка 1 - Сдвояване с 1-во устройство BluetoothСтъпка 2 - Изключване на Bluetooth 1-ви устройство.Стъпка 3 - Сдвояване с 2-м устройство Bluetooth.Стъпка 4 - Включване на 1-во устройство, слушалки и се абонират за 1-mu устройството.Моля, обърнете внимание : Ако искате да слушалки могат да бъдат включвани до две устройства едновременно, моля, уверете се, че всички те са на ефективното разстояние (до 10 м) от слушалки. [Дизайн, с отворени уши] - За разлика от традиционните слушалки-притурки, слушалки с отворени уши не запушват слухов проход, вие все още можете да чуете, какво се случва около вас по време на тренировка, поддържане на връзка и е знаел, че ви заобикаля. [Направено за спорт] - 9 ЦИФРОВИ безжични Bluetooth слушалки са идеални за практикуване на ходене, колоездене, бягане или други спортове. Патентованата технология на костна проводимост осигурява отличен звук чрез буза. [Водоустойчив IP67 и невероятно живота на батерията] - IP67 напълно защитени от изпотяване и е водоустойчив, той е много издръжлив.Наслаждавайте се на музика и разговори 8 последователни часа с едно зареждане (време за бързо зареждане : 1,5 - 2,0 часа). Забележка : Време на възпроизвеждане зависи от силата на звука, се препоръчва да се регулира силата на звука до 80% при възпроизвеждане или разговор. [Удобни за носене] - Течен силиконов материал палта корпус на слушалките, това е много екологично чист и мек материал.Разработен, за да бъде тънка и лесно.Удобен за носене през целия ден и да не причинява болка. [Многоточечное сдвояване и вграден микрофон] - Снабден с чип QCC 3024, осигурява обем и качество на звука и поддържа многоточечное сдвояване.Можете лесно да превключвате от вашия телефон към лаптоп или таблет.Слушалки с отворени уши, за безжична връзка Bluetooth, вграден микрофон, правят вашите телефонни разговори силни и ясни. [9 ЦИФРОВИ слушалки] - Преди публикуването Super Q3 ние тествахме набор от слушалки с костна проводимост.Всички те имат общи проблеми с лошо качество на звука и ниска сила на звука и кратък срок на живот на продукта, но Super Q3 реши тези проблеми. [Следпродажбено обслужване] -Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще отговорим на всички ваши въпроси в рамките на 12 часа и ще дадем задоволително решение за вас.

Други функции

Най-добри сделки