.

.

Еднократни филтри за кафе, 300 грама Кафе филтърна хартия, Съвместими с Keurig Single Serve 1.0 и 2.0, подходящ за всички марки K Cup Filter (една чаша в комплекта)

Еднократни филтри за кафе, 300 грама Кафе филтърна хартия, Съвместими с Keurig Single Serve 1.0 и 2.0, подходящ за всички

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

Използване на автоматизирана технология на производство, без избелване, без лепило, лесно компостируемую, безвредна е за хората и земятаДълбочина 1,3 инча, кантиране, 2.4 инча, достатъчно голяма за 10 гр чаши за кафе, а по-широки ръбове улесняват вынимание при почистване, без замърсяване на ръцете.Опаковката включва : 300 еднократни филтри за кафе, филтър platic kcup. 【Ефективна филтрация】за еднократна употреба банка k cup filters ефективно премахва много масла и пяна, филтрира цялата дебел и не оставя утайки, обогатява и омекотява вкуса на кафе, насладете се на чист и хомогенна кафе всеки ден. 【Обикновено почистване】 Не се притеснявайте за засорении мрежест филтър утайка, просто отстранете и изхвърлете филтри за кафе keurig single cup след употреба, не се образува елементарно, мрежест филтър не заиливают, не се образува на влажни трохи, спестете време за почистване. 【Е подходящ за всички K cups】 филтри k cup за еднократна употреба с диаметър 1,3 инча, ширина 2,4 инча, са подходящи за многократна употреба кафе филтри K cups, като Solofill, EZ-Cup, My K-Cup, Eko Brew, Simple споделяне на музика и т. (В комплекта е включена една чаша K всяка кутия). 【Безопасен и екологично устойчив】 Нашите филтри за keurig k-cup са изработени от естествена дървесна маса, внесени от Франция. Тези филтри за keurig k-cup не съдържат белина, лепило, остатъци от химически вещества, не вредят на тялото, е 100% биоразлагаемы и удари. 【Спестете пари】кафе филтри за keurig k-cup са идеални за многократно кафе машини K Cup, намаляват стойността на всяка чаша за еднократна употреба на кафе на чушките, можете да спестите пари, докато се наслаждавате на прясно кафе. 【Топло съвет】 Ние продаваме само за еднократно хартиен филтър cup serve, така че за удобство на клиентите в комплекта на нашия продукт е включен и безплатен филтър k cup.Ако този безплатен k cup не е подходящ за вашата кафе-машини, предлагаме ви да изберете друга k cup.Еднократна филтър за кафе Haetyly ви препоръчва да се използва повторно филтър K-cup, тъй като това ще намали количеството на отпадъците оригинални предварително пълни с кафе на капсули в една доза и намаляване на разходите.И вие не само ще спестите пари, но и ще можете да решавате всеки ден за по-свеж и с любимото си кафе.Но ако използвате само мрежест за многократна употреба k cup.

Други функции

Най-добри сделки