.

.

BBGS 5-диференцирани Стелажи за съхранение, Многофункционални рафтове за съхранение, Тежкотоварни Рафтове за съхранение на микровълнова фурна за кухни и Офиси (Цвят:

BBGS 5-диференцирани Стелажи за съхранение, Многофункционални рафтове за съхранение, Тежкотоварни Рафтове за съхранение на

BGN 118.31

Брой продукти
На склад

【Тежкотоварни стоящ багажник】 е Изработен от тежка рамка от стомана с прахово покритие в търговската мрежа и включва 4 колелцето на професионален клас за обзавеждане за преместване 【Сгъваем багажник】 полици за съхранение на колела, предназначени за съхранение на книги, списания, растения и предмети с колекционерска стойност, са подходящи за хотел, офис, кухня и килер. 【Регулируеми ролки】 Рафтове за съхранение и разполага с 4 ролки от индустриална гума, 2 колела със спирачка за надежден настаняване в точното място и 2 ролки без фиксатор за промяна на посоката. 【Спестяване на пространство】 се Сгъва обратно, за лесно съхранение и преносимост; изисква се минимално пространство за удобно съхранение в гаража, килера, под леглото или зад врати. 【Лекотата на монтажа】 За монтаж се изисква само няколко минути, лесен за персонализиране на продукта с помощта на включения инструмент и инструкции за монтаж.След монтаж на метални стелажи за съхранение стават здрави и не залитат, вече не е нужно да се притеснявате за това, че те развалятся. 【Тежкотоварни стоящ багажник】 е Изработен от тежка рамка от стомана с прахово покритие в търговската мрежа и включва 4 колелцето на професионален клас за обзавеждане за преместване. 【Сгъваем багажник】 полици за съхранение на колела, предназначени за съхранение на книги, списания, растения и предмети с колекционерска стойност, са подходящи за хотел, офис, кухня и килер. 【Регулируеми ролки】 Рафтове за съхранение и разполага с 4 ролки от индустриална гума, 2 колела със спирачка за надежден настаняване в точното място и 2 ролки без фиксатор за промяна на посоката. 【Спестяване на пространство】 се Сгъва обратно, за лесно съхранение и преносимост; изисква се минимално пространство за удобно съхранение в гаража, килера, под леглото или зад врати. 【Лекотата на монтажа】 За монтаж се изисква само няколко минути, лесен за персонализиране на продукта с помощта на включения инструмент и инструкции за монтаж.След монтаж на метални стелажи за съхранение стават здрави и не залитат, вече не е нужно да се притеснявате за това, че те развалятся.Описание на продукта Количка за съхранение на колела с плъзгане на ролка, и можете да я спре по всяко време и на всяко място, където трябва.Този удобен мобилен багажник може да се побере във всички места, като вашата кухня, офис, спалня, баня, пералня и така нататък.

Други функции

Най-добри сделки