.

.

Кабел за разнищване на кабела на телефонната слушалка От чиста Мед, навити от 0,72 до 6 метра, за стационарен телефон, Навити Къдрава Удължител на кабела, Модулен кабе?

Кабел за разнищване на кабела на телефонната слушалка От чиста Мед, навити от 0,72 до 6 метра, за стационарен телефон, Навити Къдрава

BGN 4.19

Брой продукти
На склад

Кабел за стационарен телефонен кабел, използван между телефона шнорхел и телефон, а не телефон за контакт; Дължина в смотанном формата : от 0,72 фута (22 cm) до 6 фута (182 см)Кабел на телефонната слушалка, подходящи за дълги разстояния поради вашия настолен или офис телефон.Телефонен разклонител с допълнителна дължина за работа в офиса или у дома.Добра еластичност, която гарантира, че той бързо се прибира след удължаване, за да се избегне entanglements, изработен от материал от чиста мед, че много по-добре, отколкото на обикновен телефонен кабел от чугун, желязо или покрити с мед стомана.Универсално съвместима с всички телефони, оборудвани с конектори RJ9/ RJ10 / RJ22 (4 P4 C), включително и с дължина на спирала от 0,72 фута (22 cm) до 6 фута (182 см).Кабел на телефонната слушалка, подходящи за дълги разстояния поради вашия настолен или офис телефон.Телефонен разклонител с допълнителна дължина за работа в офиса или у дома.Добра еластичност, която гарантира, че той бързо се прибира след удължаване, за да се избегне entanglements, изработен от материал от чиста мед, че много по-добре, отколкото на обикновен телефонен кабел от чугун, желязо или покрити с мед стомана.Универсално съвместима с всички телефони, оборудвани с конектор RJ9 / RJ10 / RJ22 (4 P4 C), тези производители, като AT & T, Cisco, NEC, Rolm, ITT и Вратовръзка.Пратката включва : 2 бр. Кабел за телефонната слушалка черен цвят (от 0,72 до 6 фута).Спецификация : Наименование на продукта : Кабел за телефонната слушалка.Дължина смотки : 0,72 фута (22 см) Дължина без смотки : 6 фута (182 см) Цвят : черен 1. Подходящи за аналогови телефони със спираловиден телефон, факс и модем. Този кабел оборудван кристаллическими конектори за по-ясна комуникация. Напълно здрав и издръжлив, лесен за инсталиране и подмяна. Изработен е от материал от чиста мед, много по-добре, отколкото на обикновен телефонен кабел от чугун, желязо или покрити с мед стомана. Висококачествен звук с функция за намаляване на шума, конектори RJ22 на всеки край - 4 P4 C Gague.Пратката включва : 2 бр. кабел на телефонната слушалка (черен) Забележка : 6 фута-това е разстоянието от размотанного кабел.Дължината на този кабел, на смотке е 0,72 метра и обикновено се използват с дължина до 6 метра.

Други функции

Най-добри сделки