.

.

Валяк за цигари IXIGER, Ръчно Цигара на Ролка, 110 mm, Машина за Завальцовки, Машина За Завальцовки Цигари, Машина За Завальцовки суровини, Метален Автоматичен Цигара Тют?

Валяк за цигари IXIGER, Ръчно Цигара на Ролка, 110 mm, Машина за Завальцовки, Машина За Завальцовки Цигари, Машина За Завальцовки

BGN 3.99

Брой продукти
На склад

ЛЕСНА ЗА УПРАВЛЕНИЕ на СИГАРЕТНИЦА : Сигаретница - това е бърз и лесен начин за приготвяне на цигариВсеки път, когато можете просто да добавите тютюн и сигаретную хартия, вие получавате перфектна цигара.(110 мм сигаретница).Висококачествена роликовая машина : изработена от висококачествен метал, здрава, трайна!Съвременен стил, с малки размери, лесен за използване и удобен за переноске.ЦЕЛ : да се Спестят вашето време и пари и да се опрости осъществяване на собствените си цигари.Каква малка нещо, което се харесва на хората.Най-ДОБРИЯТ подарък : Красив външен вид - чудесен подарък за приятелите и семейството си - разбира се, тя също е подходящ за вашето лично ползване!.УСЛУГИ : Ние осигуряваме най-ефективно обслужване на всички клиенти.Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас и ние ще решим ги за вас в рамките на 24 часа.За този продукт : 110-миллиметровая прокатная машина Защо са избрали нашата сигаретницу? 1. Това е златен стандарт в производството на реклами за цигари; 2. В резултат на това можете всеки път да получавате перфектна скрученную цигара с най-много дим, възможно най-малко усилия и незначителна загуба на тютюневи изделия; 3. Спестете пари и направете цигари прости и прости; 4. Можете да изберете броя на тютюн, което искате глоба; 5. Като перфектен подарък за себе си или за приятели.Как се насладите на нашите сигаретницей? 1. Поставете върха на филтъра и тютюн в канавката и разпространението; 2. Поставете хартия; 3. Затворете капака и завийте; 4. Отворете капака и трамбоване на цигара с една ръка.Описание на продукта : 110-миллиметровая прокатная машина, Цвят : сребрист, черен материал : висококачествен метал Тегло на продукта : около 63 g Размер : 110 мм / 4,33 инча за 110-милиметрова цигари Опаковка : 1 * 110-миллиметровая прокатная машина.

Други функции

Най-добри сделки