.

.

Филтър за събиране на отпадъци / Hepa филтър, Съвместим с Резервни части Роботизирани прахосмукачки Ecovacs Deebot OZMO 920 950 (Цвят: кутия с филтър)

Филтър за събиране на отпадъци / Hepa филтър, Съвместим с Резервни части Роботизирани прахосмукачки Ecovacs Deebot OZMO 920 950

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

>> Съвместим с Ecovacs Deebot OZMO 920 950 >> Напълно нов, висококачествен материал, добре изработени, здрави и добре подбран хардуер. >> Съдържанието на аксесоари лесно се извлича и се заменя в рамките на планираното техническо обслужване. >> Аксесоари за почистване осигуряват чистотата на робота, като намалява проникването на прах, цветен прашец и други алергени във въздуха, който дишаме. >> За постигане на най-добрия ефект филтър за пречистване на почистващи пособия трябва да се заменят на всеки 2-3 месеца, в зависимост от честотата на употреба.Здравейте, уважаеми клиенти, добре дошли в моя магазин, ние сме професионален производител на батерии и аксесоари за прахосмукачки, нашите продукти са преминали строги тестове, качеството е гарантирано, ако ви харесва, можете директно да снимам, ако не разбирате, можете да се консултирате с мен, пожелавам ви приятно пазаруване!.

Други функции

Най-добри сделки