.

.

B BEASUR Air Обувки за Жени, Спортни Маратонки за тренировки във Фитнес зала, Тенис Маратонки за бягане (Размер на 5.5-11)

B BEASUR Air Обувки за Жени, Спортни Маратонки за тренировки във Фитнес зала, Тенис Маратонки за бягане (Размер на 5.5-11)

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Размери на платформата около 0,25 инча 【Двойка диша обувки】 : Материя, приятна за кожата, не предизвиква триене и образуване на мехури и позволява на крака да диша свободно по време на тренировка. 【Подметка на въздушна възглавница】 : Въздушна възглавница абсорбира вибрациите и осигурява по-добра поддръжка и придава еластичност на вашето крачка, която прави тези обувки са идеални за джогинг. 【Лесен и гъвкав】 : Дамски обувки изработени от плат, плетиво, удобно и лесно.Подметка е много мека и гъвкава. 【Нескользящая】 : Гумени подметки не се плъзгат и износостойки.Дори ако работите върху равна мраморному пода, не трябва да се притеснявате за това.Те ще се държат здраво за земята. 【Применимая сцена】 : идеален за спорт, вдигане на тежести, разминкой, фитнес зала, ходене, бутване, пътешествия, пробежками и работа по всяко време на годината.Размери на платформата около 0,25 инча. 【Двойка диша обувки】 : Материя, приятна за кожата, не предизвиква триене и образуване на мехури и позволява на крака да диша свободно по време на тренировка. 【Подметка на въздушна възглавница】 : Въздушна възглавница абсорбира вибрациите и осигурява по-добра поддръжка и придава еластичност на вашето крачка, която прави тези обувки са идеални за джогинг. 【Лесен и гъвкав】 : Дамски обувки изработени от плат, плетиво, удобно и лесно.Подметка е много мека и гъвкава. 【Нескользящая】 : Гумени подметки не се плъзгат и износостойки.Дори ако работите върху равна мраморному пода, не трябва да се притеснявате за това.Те ще се държат здраво за земята. 【Применимая сцена】 : идеален за спорт, вдигане на тежести, разминкой, фитнес зала, ходене, бутване, пътешествия, пробежками и работа по всяко време на годината.B BEASUR - независима марка на оригиналния дизайн, занимаващ се с продажба на модерни спортни обувки за дейности на открито.Основно той иска да има крака е удобно на всяка крачка, да харчат по-малко пари и да отиде по-далеч.Може би ви липсва отношение босоножек във вашия обувката гардероба, вземете ги и добавете бои в живота си.Благодаря ви за вашата подкрепа.

Други функции

Най-добри сделки