.

.

Linkidea 3 в 1 Държач за четка за зъби, Бръснач, Сокоизстисквачка За Паста за зъби, монтиран на стената, Мултифункционален Опаковка на Паста за зъби с Въртяща се Тръба, По?

Linkidea 3 в 1 Държач за четка за зъби, Бръснач, Сокоизстисквачка За Паста за зъби, монтиран на стената, Мултифункционален Опаковка на

BGN 6.60

Брой продукти
На склад

Сокоизстисквачка за тюбиков паста за зъби е изработена от ABS, е здрав и безопасен за използване автоматично опаковка на паста за зъби 3 в 1 и 2 от притежатели на зъбни четки, поставка за бръснене и валяк за тюбиков паста за зъби.Сокоизстисквачка за тюбиков паста за зъби намалява количеството на отпадъците паста за зъби, запазва плот чист и подреден.Размери сокове за паста за зъби без перфорация : 2 ¼ "x 1½" x 3½" (5.7 cm x 4,3 см x 9 см).Съдържание на пакета : Многофункционален държач за четка за зъби x 1. Характеристики : - Автоматично сокоизстисквачка за паста за зъби преса на точното количество паста за зъби. - Може да побере едновременно 1 паста за зъби, 1 самобръсначка, 2 четки за зъби. - За душ, баня, домове на колела и т. Забележка : - Само държач за четка за зъби 3 в 1, захранващи за паста за зъби, други в комплекта не са включени.

Други функции

Най-добри сделки