.

.

Мотор сферичен кран от Неръждаема стомана, 3-ходова Полнопроходной сферичен кран с голям въртящ момент 2/3 тел AC220V DC24V DC12V 1бр (Размер: 3/4 инча, цвят: L TYPE_DC24V_CR01)

Мотор сферичен кран от Неръждаема стомана, 3-ходова Полнопроходной сферичен кран с голям въртящ момент 2/3 тел AC220V DC24V DC12V

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Игли като клапаниИгли като клапани.Игла клапанмоторный сферичен кран от Неръждаема Стомана, 3-Ходова Полнопроходной сферичен кран с голям въртящ момент 2/3 тел AC220 V DC24 V DC12 V 1бр 1. Модел на лесен и компактен, с цельнометаллической нащърбена прехвърлянето, се различава надеждна производителност и по-голямо събота и неделя въртящ момент, до 15 NM.It е най-добрият продукт за да се свържете микроклапанов и промишлени клапани. След инсталиране на ключа вътрешно хранене за автоматично изключване, не се предприемат действия, по-дълъг живот, а броят на преминаване може да достигне над 50 000 пъти. Крана е с конструкция с плаващ уплътнение не позволява изтичане на информация, подходяща за силна замърсеност и продължителен период на бездействие. Моля, електрически и механичен двойна граница, за точно позициониране и висока плътност. Начин на свързване с с корпус на клапан съответства на стандарт ISO5211, което е удобно за потребителите при сглобяване на корпуса на автомобила. Степента на защита е IP65, и може да се използва в относително влажна околна среда. Алтернатива на електромагнитни клапанам - напълно отворен или напълно затворени за автоматично изключване на захранването; това намалява вероятността от прегряване, което го прави отлична алтернатива за проекти, в които трябва да отваряте клапан в продължение на дълъг время8. Допълнителен обхват на напрежение : DC12 V, DC24 V, AC220 V. Моля, обърнете внимание : 1. Списък с пакети : 1 бр. електрически сферичен клапан Схема на окабеляване scr01 : 2-проводна (положителен и отрицателен обратен режим) схема на свързване Напрежение : DC12 V, dc24vмарки : SW - ключ двоен управления1. SW е свързан с OPEN, клапан се отваря; когато инсталирате вътрешно хранене за автоматично изключване, и клапан остава в открито состоянии2. SW е свързан с CLOSE, клапан е затворен, когато той е зададен, вътрешно хранене за автоматично изключване, и клапан остава в затворено состояниисг02 : 3-проводна схема на свързване (трехпроводной режим с два режима на управление) Напрежение : DC12 V, DC24 V1. SW се свързва с OPEN, клапан се отваря и вътрешно хранене за автоматично изключване, когато той е в режим на pla.

Други функции

Най-добри сделки