.

.

Мрежов филтър HITRENDS Power Strip с 6 розетки на променлив ток и 6 USB порта за зареждане и мрежов филтър Power Strip с 3 розетки, 4 USB порта и 1 порт Type-C (5V / 3A)

Мрежов филтър HITRENDS Power Strip с 6 розетки на променлив ток и 6 USB порта за зареждане и мрежов филтър Power Strip с 3 розетки,

BGN 18.65

Брой продукти
На склад

▶12 1 : 6 порта USB за зареждане и 6 контакти в един блок на храните, които позволяват да се зарежда 12 устройства едновременно, което е подходящо за повечето мобилни телефони, таблети и други устройства ▶ Мрежов ФИЛТЪР : Усъвършенстван вграден модул за мрежова защита може да се предотврати увреждане на вашите устройства от удари, гръмотевици и светкавици. 【Захранващ Блок 8 в 1】 Идва с 3-контакти, ключове ac адаптер (1625 W/13 А), както и 4 порта USB (5v/2,4 И) и 1 порт USB-C (5/3 А), което осигурява максимално удобство за вашата битова техника и мобилни устройства.Той също е снабден с 1 разпределени-освен контакти, които лесно се вмъкват в големи адаптери.Като се има предвид списъка на ETL, USB power strip е най - добрият избор за домашна и офис употреба. 【4 USB порта и 1 порт USB-C】 5 портове USB обща мощност 5 / 25 W, всеки порт USB-A има 5 В /2,4 И макс., както и USB порт-C може да достигне 5 / 3 А макс. Благодарение на технологията Smart charging той може автоматично да определи свързани устройства, и може да повиши ефективността на зареждането, зареждане на вашият мобилен телефон, i Pad, без използването на различни преобразуватели. 【Стенен монтаж и плосък вилица под ъгъл от 45 °】 Компактна конструкция плосък вилици под ъгъл от 45 ° дава възможност да се разположат на захранващия кабел в стената, за да може да е лесно да бъде скрит в задната част на мебелите.2 прорезных отвори на гърба и позволяват надеждно да закача USB кабел power strip в различни места, като например стени, workbenches, бюро, по гишетата и др. ▶12 1 : 6 порта USB за зареждане и 6 контакти в един блок на храните, които позволяват да се зарежда 12 устройства едновременно, което е подходящо за повечето мобилни телефони, таблети и други устройства. ▶12 1 : 6 порта USB за зареждане и 6 контакти в един блок на храните, които позволяват да се зарежда 12 устройства едновременно, което е подходящо за повечето мобилни телефони, таблети и други устройства.

Други функции

Най-добри сделки