.

.

Нов Lon0167 от 2 теми, С участието M/F Y надеждна ефективност, Свързващ кабел-Сплитер за Радиоуправляемой модели на Lipo Зарядно устройство на 30 см (id: fbf 6e 14 ea7)

Нов Lon0167 от 2 теми, С участието M/F Y надеждна ефективност, Свързващ кабел-Сплитер за Радиоуправляемой модели на Lipo Зарядно

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Наименование на продукта (издръжлив на употреба) : Кабел; Тип : 1 (нова технология) с Щепсел за высококачественному продукт 2 Женски Y-образна ивицаБрой безупречна клемм : 3; Обща дължина : 30 см, в перфектно състояние / 11,8 инча. Материал : внимателно подбран пластмаса, метал, Цвят : черен, великолепен червен, бял.Максимално тегло нето : на 18 г. за Осъществяване на съдържанието на перфектното качество на изработка : 2 бр.Съвети : поради различните монитори, осветление на снимане, фактори на околната среда и други причини, има някои вариации, които съществуват обективно и не може да се избегне.Но обикновено това не се отрази на употребата на продукта, ако се интересуваме от това, моля, разгледайте внимателно, преди да купите. благодарим ви!Описание : Широко се използва в оборудването с разумна цена, оборудване за фитнес, оборудване за производство на индустриална автоматизация и т.

Други функции

Най-добри сделки