.

.

RabyLeo, японската проста керамична чаша без дръжка в черно-бял стил, хотелска чаена чаша, чаша за четка за зъби, чаша за измиване на устата. (Бяла)

RabyLeo, японската проста керамична чаша без дръжка в черно-бял стил, хотелска чаена чаша, чаша за четка за зъби, чаша за

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

?Минималистичен стил? Тънък порцелан-това е модерно, красиво и хармонично, а резултати при висока температура изделия са полезни за здравето и са безвредни за околната средаБелият цвят дава на хората усещане за чистота и чистота, и той добре се съчетава с всяко място в дома. ?Материал?Основна суровина за производството на тази керамични чаши е благородна каолиновая глина от Цзиндэчжэня родината порцелан, който е уволнен при висока температура.На пипане то е здраво, изработени от фин порцелан, с гладка повърхност и деликатесной повърхност, полезен и вкус. ?Приложими места?Подходящ за бани, кухненски уреди, канцеларски материали и елитни заведения, като например хотели и къщи за гости!Може да се използва като чаша за четка за зъби, удобен за живот чаша за вода или чаша за закуска, а също и за питейна вода, студени напитки, сокове, газирани напитки и т. ?Лесно почистване? Гладка повърхност, лесен за почистване и не се страхува от калта, може да се мие в миялна машина или на ръка. ?Опаковка ?Ще получите бяла чаша - височина 9,7 см / 3.8 инча, ширина 6,5 см / 2.6 инча, побира 8,8 грама (260 мл), тегло 230 g / 0,5 килограм, с добър размер.

Други функции

Най-добри сделки