.

.

Онлайн радио със стерео звук Hi-Fi с поддръжка на Spotify, говорител Bluetooth. Свържете се безжично на smart-радиогруппы WiFi. Управление на приложението за радио с помощта на сма

Онлайн радио със стерео звук Hi-Fi с поддръжка на Spotify, говорител Bluetooth. Свържете се безжично на smart-радиогруппы WiFi.

BGN 56.00

Брой продукти
На склад

НАСЛАДЕТЕ се на звук - Благодарение на технологията на пространствена обработка на звука, за да стереоформатов, 2 динамика на предоставяне на мощни баси с по-добра яснота, излъчват музика на вградени стерео Hi-Fi високоговорители с динамични средни честоти и ясни високи честоти, което е най-добрият избор за домашно киноАКТУАЛИЗАЦИЯ със своята МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ - дизайн на класическата форма на Онлайн радио с USB Play предлага поддръжка за Spotify свързване, Bluetooth Connect AUX in connect съвместим UPn P / DLNA за безжично свързване с лаптоп, за по-лесно и удобно да възпроизвеждате и да слушате музика.НАСЛАДЕТЕ се на - свържете се към Интернет, Наслаждавайте се повече от 30 000 интернет радио и подкасти, когато сте най-популярните жанрове от цял свят.Контролирайте своите любими радиостанции с помощта на стандартните настройки на смартфона, функция Smart audio е сравнително модерен дизайн. този звук може да се поддържа Spotify, да се свързват директно към музикалната акаунт и да слушате.ГРУПОВО СВЪРЗВАНЕ Чрез Wi-Fi или кабелен RJ-45, блокируйте няколко групи високоговорители Smart audio заедно за използване в няколко стаи / позиционни аудиоколонках.Вградени висококачествени стерео говорители с еквалайзер, таймер готовност и връзка към съвместим USB-накопителю със записани музикални файлове и възпроизвеждане.УДОБНО управление приложение - Възпроизвеждайте всеки звук през Bluetooth или Wi-Fi от всички включени приложения на вашия смартфон, като Spotify; Безплатни приложения "UNDOK" Приложения управляват музикален аудиоустройством, поддържат инфрачервено дистанционно управление (Изисква се закупи отделно дистанционно управление ASIN: B0 C4 YTRYMS). Мрежа за говорител на голяма площ.Процесът на боядисване на окото Не е нарисувана, не ръждясва, не е деформиран.Вземете вашата стая, така че тя се превърна в проста и елегантна.Общ външен вид стереоприемника Wi Fi изглежда ретро и модерно.Онлайн радио е просто изглежда отпред, но много функционално.Бутона за рестартиране на фабричните настройки.Пристанище аудиовхода. Порт за кабелна връзка RJ45 Ethernet.Порт за възпроизвеждане на USB.Порт захранване dc.Интернет радио възстановява ретро класически дизайн на екстериора, който ще направи вашето декорация на дома е много уникален.Позицията на бутоните е от силиконов материал, приятен на допир.

Други функции

Най-добри сделки