.

.

Luxshiny 1 БР. Монтиране на Кофата за Монтиране на кошче за Боклук Десктоп Кофа за Боклук Пластмасови Контейнери За боклук Под Мивката Пластмасов кош за отпадъци Под Шк?

Luxshiny 1 БР. Монтиране на Кофата за Монтиране на кошче за Боклук Десктоп Кофа за Боклук Пластмасови Контейнери За боклук Под Мивката

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Складное кофата за боклук : изящна изработка, гладко полиране, дизайнДържач за боклук в гардероба : Всяка кофа за боклук е снабдено с капак за защита от миризмата, vi, Окачен кофата за боклук : Сгъсти материал, издръжлив, устойчив, който предпазва от падане, креативен и практичен.Вратата окачен кофата за боклук : Стенен дизайн за всяка стая в дома или офиса.Подвесное кофата за боклук : Висока носеща способност, дизайн с капак, лесен за използване.Пратката включва 1 х кофа за боклук Характеристики -Цвят : бял подвесное кофата за хранителни отпадъци. -Размер : Около 24,50 X21,00 X17,50 см. / 9,63 X8,25 X6,88 инча титуляр за боклук. -Материал : Пластмасова кофа за боклук с капак. -Изящна изработка, гладко полиране, креативен дизайн под мусорным резервоар на гардероба. -В това е кофата за боклук, може да се постави дребния боклук или подвесное кошчето за боклук. -Стенен дизайн за всяка стая в дома или офиса под мивка за боклук. -Изработен от висококачествен материал, който е траен кофа за съхранение на тоалетни отпадъци. -Този стенен кофата за боклук може да спести по-голяма площ от боклуци в резервоара.Описание на продукта Контейнер за боклук, добре направен от здрава пластмаса.контейнер за дребни неща, а и той е достатъчно голям капацитет, достатъчен за използване в кухнята.подвесное кофата за боклук, Това е творческа кухненско подвесное кофа за боклук, който можете да окачите на стената, кухненски шкаф и на други места.

Други функции

Най-добри сделки