.

.

LYSLDH Кофа за Боклук Настолна Кутия за съхранение на Начална Кошче За отпадъци Контейнер Тенис на Кофата за боклук Люлка Почистване Бъчва Настолен Органайзер За Съх?

LYSLDH Кофа за Боклук Настолна Кутия за съхранение на Начална Кошче За отпадъци Контейнер Тенис на Кофата за боклук Люлка Почистване

BGN 37.47

Брой продукти
На склад

Творческа мини кофа за боклук на колела за домашния офис, десктоп пластмасова кофа за боклук, мини-кофата за боклук-молив в кофата за боклук, може да се сложи на торби за боклук по-малък размер, по-хигиенични и лесни за почистване.Дизайн мида, в главата като той не отнема място в цевта, което е по-удобно и практично. Малък и голям капацитет, можете да го поставите на работния плот и прикроватной нощното шкафче, без да губите, губи се случи, тя е необходима за дома.Корпус бъчви и капака могат да бъдат разделени, за да се улесни почистването.Творческа мини кофа за боклук на колела за домашния офис, десктоп пластмасова кофа за боклук, мини-кошчето за боклук за моливи, малки пакети за боклук могат да бъдат пуснати в кофата за боклук, което е по-хигиенични и лесни за почистване.Дизайн мида, в главата като той не отнема място в цевта, което е по-удобно и практично. Малък и голям капацитет, можете да го поставите на работния плот и прикроватной нощното шкафче, без да губите, губи се случи, тя е необходима за дома.Корпус бъчви и капака могат да бъдат разделени, за да се улесни почистването.Място на настройка : къща, офис и т. Форма на боклуци резервоара, полипропилен, дебел материал, издръжлив. Размер : 10*8*15.5 Смприложения : тоалетни, бани, хотели, ресторанти и други места.

Други функции

Най-добри сделки