.

.

Zerodeko Home Decor Начало Декор Декоративен Огледален Тава Кръгла Тоалетка Парфюми, Козметични Грим Органайзер За Съхранение на Бижута Дисплей Тава за Домашен интериор Б?

Zerodeko Home Decor Начало Декор Декоративен Огледален Тава Кръгла Тоалетка Парфюми, Козметични Грим Органайзер За Съхранение на Бижута

BGN 8.87

Брой продукти
На склад

✅ЗЛАТЕН огледален тава, този огледален тава е много подходящ за съхранение на всичките си парфюми, бижута, лосиони, средства за грижа за кожата, различни кремове, одеколони, парфюми, свещи и дребни неща, дрънкулки в рамките на reachТе също ще бъдат чудесно допълнение към вашия работен плот или бар багажник. ✅СТЪКЛЕН ПОДНОС за ТОАЛЕТНА МАСИЧКА, Декоративен метален поднос с огледало със стъклена повърхност.Предлага отблеск блясък.От долната страна На листа има 3 нескользящие подплата, за да не са надраскани на вашите мебели.Подходящ за спални, баня, тапети, декоративни тоалетна масичка, луксозен декоративен тава за плотове. ✅КОЗМЕТИЧНИ тава за грим, подходящ за различни сцени, кафене, кухня, домашно масата в хола, на партито по повод рождения ден и други поводи, плодови закуски. ✅ ТАВА за СЪХРАНЕНИЕ на парфюми, здрав тава за ръчно заваряване, здрав и издръжлив на употреба.Прекрасен железен модел с полирана като огледало в основата.Тази витрина ще се превърне в атрактивна декорация на вашия дом. ✅ОРГАНАЙЗЕР за БИЖУТА, любовници, приятели, майки, момичета, особено на човека.фантастичен костюм за рождения ден, ден на майката, сватба, Свети Валентин, Коледа, нова година. момичетата и жените се радвате толкова красив, елегантен и практичен тава. ✅ЗЛАТЕН огледален тава, този огледален тава е много подходящ за съхранение на всичките си парфюми, бижута, лосиони, средства за грижа за кожата, различни кремове, одеколони, парфюми, свещи и дребни неща, дрънкулки в рамките на reach.Те също ще бъдат чудесно допълнение към вашия работен плот или бар багажник. ✅СТЪКЛЕН ПОДНОС за ТОАЛЕТНА МАСИЧКА, Декоративен метален поднос с огледало със стъклена повърхност.Предлага отблеск блясък.От долната страна На листа има 3 нескользящие подплата, за да не са надраскани на вашите мебели.Подходящ за спални, баня, тапети, декоративни тоалетна масичка, луксозен декоративен тава за плотове. ✅КОЗМЕТИЧНИ тава за грим, подходящ за различни сцени, кафене, кухня, домашно масата в хола, на партито по повод рождения ден и други поводи, плодови закуски. ✅ ТАВА за СЪХРАНЕНИЕ на парфюми, здрав тава за ръчно заваряване, здрав и издръжлив на употреба.Прекрасен железен модел с полирана като огледало в основата.Тази витрина ще се превърне в атрактивна декорация на вашия дом. ✅ОРГАНАЙЗЕР за БИЖУТА, любовници, приятели, майки, момичета, особено на човека.

Други функции

Най-добри сделки