.

.

Тестер на маслото на двигателя Yctze, Тестер масло OTO350 Анализатор на маслото на двигателя ABS Led Дисплей, Акумулаторна батерия Анализатор Инструмент за Тестване на Диз?

Тестер на маслото на двигателя Yctze, Тестер масло OTO350 Анализатор на маслото на двигателя ABS Led Дисплей, Акумулаторна батерия

BGN 40.14

Брой продукти
На склад

✔ Широко приложение Този тестер е тестер на маслото на двигателя, подходящ за синтетични или стандартни моторни маслаТой е подходящ за всички дизелови или бензинови двигатели и има широка гама от приложения.За да ви е по-лесно да проверявате състоянието на маслото на двигателя, знайте последна състоянието на маслото в двигателя по всяко време и на всяко място. ✔ Широко приложение Този тестер е тестер на маслото на двигателя, подходящ за синтетични или стандартни моторни масла.Той е подходящ за всички дизелови или бензинови двигатели и има широка гама от приложения.За да ви е по-лесно да проверявате състоянието на маслото на двигателя, знайте последна състоянието на маслото в двигателя по всяко време и на всяко място. ✔ Широко приложение Този тестер е тестер на маслото на двигателя, подходящ за синтетични или стандартни моторни масла.Той е подходящ за всички дизелови или бензинови двигатели и има широка гама от приложения.За да ви е по-лесно да проверявате състоянието на маслото на двигателя, знайте последна състоянието на маслото в двигателя по всяко време и на всяко място. ✔ Широко приложение Този тестер е тестер на маслото на двигателя, подходящ за синтетични или стандартни моторни масла.Той е подходящ за всички дизелови или бензинови двигатели и има широка гама от приложения.За да ви е по-лесно да проверявате състоянието на маслото на двигателя, знайте последна състоянието на маслото в двигателя по всяко време и на всяко място. ✔ Точен тест Този тестер масло за двигателя на колата е проста и ясна, може да ви даде точни показания и е удобен инструмент, за да се гарантира, че двигателят винаги работи на най-високо ниво.Бързо и лесно проверявайте маслото и състоянието на двигателя, выявляйте сериозни проблеми с двигателя и да пестите разходи за поддръжка. ✔ С висока разделителна способност - Анализатор на маслото на двигателя използва led дисплей 128 x 64, дисплей с висока разделителна способност, ясен и интуитивен информационен дисплей, led дисплей може да показва резултати, показания по-ясно, освен това, висока чувствителност, време да проверява, дали работи моторно масло правилно, че предоставят голямо удобство за вашия тест. ✔ Лесен за носене Тестер на маслото на двигателя е оборудван с черна кутия за съхранение, който е лесен за носене и съхранение.

Други функции

Item Type:
Engine Oil Tester
Material:
ABS
Function:
Quickly test gasoline or diesel
Battery:
3.7V Li Rechargeable Polymer Lithium Battery (built-in), 1000mAh, Reusable
Display:
128 x 64 LED display
Application:
Works with all diesel or gas engines
Charger Plug:
US Plug 100-240V
Size:
Approx. 145 x 85 x 20mm/5.7 x 3.3 x 0.8in
How to Use:
Use:
a:
dropper:
to:
drop:
the:
oil:
in:
the:
engine:
onto:
the:
tester:
to:
start:
the:
test.:
Package List:
1 x Engine Oil Tester:
1 x Storage Box:
1 x Dropper:
1 x Power Adapter:
Най-добри сделки