.

.

Държач за Тоалетна хартия Cabilock с чекмедже Стенен Държач за Кърпи Диспенсер за хартиени Кърпички Закачалка за кърпи с Рафт Опаковка за Кухненски Кърпи / хавлии Стен?

Държач за Тоалетна хартия Cabilock с чекмедже Стенен Държач за Кърпи Диспенсер за хартиени Кърпички Закачалка за кърпи с Рафт

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

СЪХРАНЕНИЕ на ролки от тоалетна хартия - Държач за кърпички има равна повърхност, върху която можете да поставите телефон, малки растения, часовници и т Притежател на телефон в банята - Този стенен държач за хартия е изработен от висококачествен материал и е различна здравина, удобство и трайност.ДЪРЖАЧ ЗА ХАРТИЕНИ кърпи за ръце-Горна с функция рафтове, може да се поставят зелени растения, козметика или продукти от първа необходимост, може да бъде поставен мобилен телефон.СТЕННИ ПОДВЕСНАЯ ХАРТИЕНА КУТИЯ - ? Той също може да остане в банята, спалнята, хола, тоалетната или кухнята за организиране на вашите вещи.ДЪРЖАЧ за кърпички за баня - С разумна структура, ще бъде удобно и лесно да разархивирате или да добавят кърпички от кутията.Пратката включва 1 х стойка за тоалетна хартия 1 х Лепкава кука Характеристики -Материал : контейнер за салфетки от полипропилен -Цвят : бял, калъф за салфетки без перфорация -Размер : 23,50 X22,50 X14,50 см./9,24 X8,84 X5 cartoony държач за тоалетна хартия. - Най-лесният и елегантен държач за тоалетна хартия ще ви представя един лесен и удобен житейски опит, с приятен интериор, органайзер за рафтове в банята. - Няма пирони, без пробиване, без вреда за стената, здраво се държи, в стенни кутия за салфетки можете лесно да инсталирате на държач за тоалетна хартия. - Прост стил, красив и креативен, монтиран на стената кутия за салфетки е много подходящ за организиране на вашите салфетки Стенен монтаж кутия за салфетки. - Подходящ за различни сцени, къщи, хотели, заведения за хранене, баня, показват, елегантен и удобен художествен висящ калъф за салфетки. - Изработена от висококачествен и траен материал полипропилен, кутия за салфетки практична и трайна за използване в портативни случай за тоалетна хартия.Описание на продукта Кутия за салфетки с перфорации Този практичен държач за тоалетна хартия практичен и приятен за строеж. монтиране на стена за хартиени кърпи Прост и стилен дизайн, добре ще се впишат в стила на стаята и ще създаде добър декоративен ефект. стойка за съхранение на тоалетна хартия Дизайн разумен, функция практически, и това може да ви помогне да се съхранява на хартиени кърпи.

Други функции

Най-добри сделки