.

.

Акрилни маркер M MEIION, дръжки за дизайн на ноктите с мека четка, Водоустойчива акрилни маркер за Перманентната пастели, Маркери за рисуване резба, чехлу за телефон, м?

Акрилни маркер M MEIION, дръжки за дизайн на ноктите с мека четка, Водоустойчива акрилни маркер за Перманентната пастели, Маркери за рисуване

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Акрилни дръжки не трябва да активирате разклаща и натискане на върха, можете да започнете веднага за рисуванеАкрилни химикалки имат еластичен мек връх от влакна с дебелина 1-6 mm, гъвкави съвет е идеален за право на детайли и фини линии, те също така могат да се боя-големи площи и пишат смели линии.Влакнести еластична, мека глава, гладки, гладки, тънки и гладки мастило, мастило и може да се направи плавно. 【12/30 подбрани пастелни тонове】Този набор от 12/30 акрилни моливи красив цвят (червено, синьо небе, черно, бяло, сиво, тъмно синьо, вино-червено, кафе, жълто, зелено, розово, лилаво и така нататък). 【Плавно писмо】 Преди първото използване на акрилни дръжки не трябва да активирате разклаща и натискане на върха, можете да започнете веднага за рисуване.Акрилни химикалки имат еластичен мек връх от влакна с дебелина 1-6 mm, гъвкави съвет е идеален за право на детайли и фини линии, те също така могат да се боя-големи площи и пишат смели линии. 【Водоустойчив и широко приложение】 Този комплект непромокаеми акрилни дръжки подходящ за повечето материали и предмети, подходящи за скалните рисунки, камък, керамика, дърво, плат, пластмаса, гипсова модели, черна хартия, стъкло, метал и други повърхностни материали.С помощта на този комплект за бродерия можете също така да рисуват, да използвате платно, водоустойчиви калъфи за телефон, празнични картички, покани за сватба, яйца на Хелоуин и много други. 【Безопасен материал】 Тази акрилна дръжка е изработена с висококачествени мастила на водна основа с висока чистота.Професионални тестове структура, не е токсичен и няма мирис.Чудесно за децата, художници, студенти-изкуствоведи, юноши и възрастни. 【Избор на празнични подаръци】 Комплект дръжки с с акрилни бои премиум-клас за наскальной живопис.Тези акрилни дръжки са особено подходящи като подарък на фестивал или рождени дни, всеки специален ден, като Коледа, Хелоуин, Великден, деня на благодарността. 【12/30 Подбрани пастелни тонове】Този набор от 12/30 акрилни моливи красив цвят (червено, синьо небе, черно, бяло, сиво, тъмно синьо, вино-червено, кафе, жълто, зелено, розово, лилаво и така нататък). 【Плавно писмо】 Преди първото използване на акрилни дръжки не трябва да активирате разклаща и натискане на върха, можете да започнете веднага за рисуване.Акрилни химикалки имат еластичен мек връх от влакна с дебелина 1-6 mm, гъвкави съвет е идеален за право на детайли и фини линии, те също така могат да се боя-големи площи и пишат смели линии. 【Водоустойчив и широко приложение】 Този комплект непромокаеми акрилни дръжки подходящ за повечето материали и предмети, подходящи за скалните рисунки, камък, керамика, дърво, плат, пластмаса, гипсова модели, черна хартия, стъкло, метал и други повърхностни материали.

Други функции

Най-добри сделки