.

.

Zerodeko 5шт Бутилки от Шампоан За Пътуване Контейнер За Пътуване Диспенсер За вода Пластмасова Помпа за Бутилка Пластмасова Опаковка Сапун, Бутилка за Шампоан Бутилк?

Zerodeko 5шт Бутилки от Шампоан За Пътуване Контейнер За Пътуване Диспенсер За вода Пластмасова Помпа за Бутилка Пластмасова

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

ПЛАСТМАСОВИ БУТИЛКИ с ПОМПА - Пластмасов материал за бутилки с лосион за безопасна козметика, отговарящи на вашите многобройни изисквания за съхранение на козметикаБУТИЛКИ-ПОМПА за еднократна УПОТРЕБА - те са за многократна употреба, еко-приятелски и преносими.Лесен и удобен за използване.ПРОЗРАЧЕН ФЛАКОН за ЛОСИОН - Празни бутилки от шампоан, предназначени за банята, кухнята, офиса, пране, салон за красота и много други.БУТИЛКА С ДОЗАТОР ТЕЧНОСТ - бутилка с насосным опаковка.Помпа ЗА ПОЧИСТВАНЕ на ЛОСИОН - за многократна употреба, екологично чист и преносим.Лесен и удобен за използване.ПЛАСТМАСОВИ БУТИЛКИ с ПОМПА - Пластмасов материал за бутилки с лосион за безопасна козметика, отговарящи на вашите многобройни изисквания за съхранение на козметика.БУТИЛКИ-ПОМПА за еднократна УПОТРЕБА - те са за многократна употреба, еко-приятелски и преносими.Лесен и удобен за използване.ПРОЗРАЧЕН ФЛАКОН за ЛОСИОН - Празни бутилки от шампоан, предназначени за банята, кухнята, офиса, пране, салон за красота и много други.БУТИЛКА С ДОЗАТОР ТЕЧНОСТ - бутилка с насосным опаковка.Помпа ЗА ПОЧИСТВАНЕ на ЛОСИОН - за многократна употреба, екологично чист и преносим.Лесен и удобен за използване.Списък на пакетите 5 х пластмасови бутилки Характеристики - материал за безопасна козметика, съдържащ да отговарят на вашите многобройните изисквания към съхраняването на дезинфектанти, козметика бутилки. - Материал : Пластмаса помпа опаковка за сапун - И вашия шампоан, балсам, лосион, крем и т., Бутилка шампоан за еднократна употреба. - Размер : Приблизително 6,5x6,5x14,3 см Бутилка за емулсия. - Забележка : Цвят на главата на помпата-случаен флакон с пътен гел.опаковка течен помпа, контейнер за лосиони за еднократна употреба за дома, баня, тоалетна, хотела и т. - Портативни размери за пътуване, командировки, на къмпинг или просто да използват у дома многократно бутилки с блясък. - Цвят : Разноцветни прозрачни бутилки за шампоан - за многократна употреба, екологично чисти и преносими.Лесна и удобна за употреба празна бутилка за измиване на ръцете.Информация за стоки, Пълни с флакон за шампоан В него може да се съхранява лосион, шампоан, течен сапун и т., Прозрачни флакони за шампоан В комплекта са включени 5 пластмасови флакони за лосион. изопропил опаковка Флакон за лосион е изработен от материал без компоненти, което ще ви помогне с лекота да се прилага грим.

Други функции

Най-добри сделки