.

.

Hemoton Електрическа Самобръсначка За Лице Ръчни Мелници на Лед Машина За Бръснене на Лед От Неръждаема Стомана Сняг Конус на Производител на чист обръснат Раздробяв?

Hemoton Електрическа Самобръсначка За Лице Ръчни Мелници на Лед Машина За Бръснене на Лед От Неръждаема Стомана Сняг Конус на Производител

BGN 19.66

Брой продукти
На склад

Ръчно кривошипная трошачка за лед работи ръчно и не изисква електричествоМожете да го вземете с вас по всяко удобно за вас място, дори ако пътувате по плажа.Отличен за раздробяване на лед, сняг оръжие, замразени напитки, шейкове и т. най-Добрият подарък за вашите деца, семейства и приятели през горещото лято.Можете да се насладите на освежаващи замразени напитки на открито.Ръчно кривошипная трошачка за лед работи ръчно и не изисква електричество.Можете да го вземете с вас по всяко удобно за вас място, дори ако пътувате по плажа.Отличен за раздробяване на лед, сняг оръжие, замразени напитки, шейкове и т. най-Добрият подарък за вашите деца, семейства и приятели през горещото лято.Можете да се насладите на освежаващи замразени напитки на открито.Описание търсите професионална, достъпна битова ръчна месомелачка за лед?Вие търсите надежден инструмент, който можете да използвате за извършване на няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален домакински ръчна мелачка за лед, трябва да отговарят на вашите нужди.Това е един от най-добрите варианти за вас.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата.- Материали : ABS, неръждаема стомана.- Размер : прибл. 24, 00 X14, 00 X14, 00 см. / 9, 43 X5, 50 X5, 50 инча - Ръчно кривошипная трошачка за лед работи ръчно и не изисква електричество.- Можете да го вземете с вас по всяко удобно за вас място, дори ако пътувате по плажа.- Можете да се насладите на освежаващи замразени напитки на открито.- Отличен за раздробяване на лед, сняг оръжие, замразени напитки, шейкове и т. - най-Добрия подарък за вашите деца, семейства и приятели през горещото лято.- Натрошен лед е удобно, а шейкове се получава леко и освежаващо.По-добре със сок!- Цвят : Както е показано на фигурата.-Размер : 24x14 виж Предпоставка включва 1 х тежък удар за лед.

Други функции

Най-добри сделки