.

.

Нова стъклена врата Lon0167 С Признаци на Шкафа Маса 304 надеждна ефективност Закопчалка от Неръждаема Стомана Конфронтация 19 мм x 30 мм, 2 бр. (id: a82 69 86 1c2)

Нова стъклена врата Lon0167 С Признаци на Шкафа Маса 304 надеждна ефективност Закопчалка от Неръждаема Стомана Конфронтация 19 мм x

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Име на продукта : (издръжлив на употреба) Поставка за очила; Материал : неръждаема стомана 304 (нова технология)Съдържание на опаковката : безупречен 2 бр. x стойка за стъкло; Общ ненадминат размер : 19 x неповторими 30 мм / 0,75 "x 1,2" (D * L).Тегло : 57 грама, от Внимателно подбран Основен цвят : Сребрист тон.Диаметър на отвора : несравнима 5 мм /0,2". Диаметър на винт конец : 9.Съвети : поради различните монитори, осветление на снимане, фактори на околната среда и други причини, има някои вариации, които съществуват обективно и не може да се избегне.Но обикновено това не се отрази на употребата на продукта, ако се интересуваме от това, моля, разгледайте внимателно, преди да купите. благодарим ви!Те се използват за създаване на иновативни модели на разумна цена чрез комбинация от стъкло за свързване на панели, включени продукти за показване за поставяне на означения или произведения на изкуството на стената или за създаване на уникални дисплеи.Широко се използва в плаката, рецепцията, стъклени врати, стъклен шкаф и врати, душ, стълбищни перилах, стъклени перилах, стъклен дисплей или панел, маса и т. Внимание : винтове за монтаж в основата на стената в комплекта не са включени.

Други функции

Най-добри сделки