.

.

Калъф-Органайзер за хапчета всеки ден, Контейнер за таблетки с 6 отделения, Преносим Разделител таблетки за пътуване, за ежедневна употреба за витамини / Рибено мас?

Калъф-Органайзер за хапчета всеки ден, Контейнер за таблетки с 6 отделения, Преносим Разделител таблетки за пътуване, за ежедневна

BGN 19.93

Брой продукти
На склад

[Контейнер за таблетки малък размер] : Разделител за таблетки с малки размери за ежедневен прием на витамини / рибено масло / на хапчета / добавки, във всяко отделение може да побере до 4 големи порции рибено масло или 6 мултивитамини със стандартен размер [Индивидуален дизайн на контейнера] : Наличието на 6 отделни отделения за съхранение на прави класификация на различни хапчета по-разумна и понятна, я не е лесно да се смесват.Подвижна отделение може лесно да се свали, че по-лесно почистване или поставяне на таблетка. [Влага и пылезащитная защита на Добре Protect] : Универсално уплътнение от хранително силикон и удобна конструкция на оправке за пълна защита на вашия лекарства от вредните вода или висока влажност на въздуха съхранявайте таблетките на сигурно контейнер. [Безопасни материали] : Този разделител за хапчета, произведени от хранително-полипропилен пластмаса и не съдържа BPA, няма мирис, е безвреден за околната среда, той е сравнително безопасен за вашето здраве или за ежедневна употреба за медицински цели. [Портативен размер за пътуване] : той е с размерите на дланта на ръката, което позволява лесно да го носите, размер : 4.8 Инч лесно се побира в чанта или ръчен багаж, чанта за ръчен багаж, не заема място.

Други функции

Най-добри сделки