.

.

Momugs Проста Чаша чисто бели на цвят на 20 унции (комплект от 2 броя), Лесна Голяма, Висока Бяла Керамична Чаша за Чай и кафе с Мляко, с дръжка за подарък на баща ми, Майка ?

Momugs Проста Чаша чисто бели на цвят на 20 унции (комплект от 2 броя), Лесна Голяма, Висока Бяла Керамична Чаша за Чай и кафе

BGN 10.19

Брой продукти
На склад

Могат да се мият в миялна машина и микровълнова печкаНашите чаши са изработени от професионален порцелан. големи чаши за кафе, устойчиви на сколам и по-трайни, отколкото керамика.високи чаши за кафе с дръжка това е напълно бессвинцовые и нетоксични бели керамични чаши, устойчиви на сколам, които са подходящи за всяка динамична и универсална ситуация.Тази керамични кафеена чаша ще стане много добър приятел и прекрасен другар на баща, майка, син, дъщеря, на дневна база.Представете си усмивка на лицето си, когато те използват тази чаша по време на обучение, работа, или тя може да се превърне в прекрасен аксесоар на десктопа си и ги украсяват ден с приятни съобщения.не чакайте няма специални случаи, можете да ги дарите тази чаша в знак на любов и грижа. нашите чаши са предназначени за ежедневна употреба, подходящи за приготвяне на кафе, чай, горещо какао, супа и още много други.

Други функции

Най-добри сделки