.

.

Стъклена Чиния с капак за Акрилни нокти Crystal Rainbow Акрилна Течна пудра на Прах Стъклена Чаша за Течна Съдове за нокти, Сладко Сърце (YSHJB002-1бр)

Стъклена Чиния с капак за Акрилни нокти Crystal Rainbow Акрилна Течна пудра на Прах Стъклена Чаша за Течна Съдове за нокти, Сладко

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

【Форма за нанасяне на лак за нокти】- 1 бр стъклена чаша течен прах за нокти във формата на сърце с капаци за смесване на акрилна течност и прах за акрилни нокти. Размер : приблизително 3,5 см (диаметър) х 3,6 см (височина) / 1,37 * 1,41 инча; Тегло : 50 g / 1,76 грама за бройка; Капацитет : 6 мл. 【Здрав материал】-Акрилна прибори за нокти dappen е направена от висококачествен розово-прозрачен стъклен материал премиум-клас, който се отличава с дебели стени, гладки ръбове, здрав и издръжлив, него не е лесно да се прекъсне, той е устойчив на ацетон и така нататък, е безопасен за използване, надеждно ще ви дълго време. 【Удобно да се използва】-просто трябва Да се излее течността, необходима за нокти-арт, в нашите паници dappen dish, удобно да ги натопи четката или други инструменти, с твърдо дъно, ги лесно се излее, идват с капачка, предотвращающим улетучивание акрилна течност, алкохол, мономер. 【Многофункционален】-Стъклена чаша за нокти може да се използва за смесване на акрилна течност за нокти, прах и други течности, служат като идеални инструменти за дизайн на ноктите, за жени и момичета, които обичат грим. например, идеална за наливане на алкохол за гел-лак, за да премахнете гел с нокти, или ацетон за обикновения лак. 【Широко приложение】 - Професионален инструмент за нокти-арт за техници ноктите на услугата.Подходящ за професионалисти, маникюрных салони, колежи училище нийл арт, художници за нокти-арту и лична домашна употреба. - Материал : Стъкло. Размер (приблизително) : 3.5 см (диаметър) х 3,6 см (височина) / 1,37 * 1,41 инча. - Тегло : 50 g / 1,76 грама за бройка. - Форма : кръгла. - Идва с капачка, за да се предотврати улетучивания акрилна течност, алкохол, мономер. - Цвят : Розово-прозрачен. Стъклена купа за течен прах за нокти за смесване на акрилна течност и прах за акрилни нокти с капаци;. Идеален за фина работа по чл нокти, подходящи за професионална употреба или за използване в домашни условия.Може да се използва върху естествени нокти, режийни ноктите, акрилни нокти. Професионален инструмент за нокти-арт за техници по маникюру.Подходящи за професионално маникюрного салон, училище нийл арт директор, художник на нийл-арту и на лични / за домашна употреба. Идеален за нанасяне на алкохол за почистване на гел-лак, за да премахнете гел с нокти, или ацетон за обикновения лак.

Други функции

Най-добри сделки