.

.

Четка за Тоалетна Държач За Тоалетна Четка Потребителска Четка За почистване на Тоалетната чиния в Банята 360 ° Без Задънена Четки За Тоалетна Подови Четка За почис?

Четка за Тоалетна Държач За Тоалетна Четка Потребителска Четка За почистване на Тоалетната чиния в Банята 360 ° Без Задънена Четки За Тоалетна

BGN 29.51

Брой продукти
На склад

?Материал : Тази четка за тоалетна е изработена от висококачествена пластмаса, която позволява дълбоко изтриване на отпадъци в тоалетната чиния ?Размер : (Д × В) 5,1 х 15,7 инча Продукт красиво и вместительное, на нова форма, фина изработка, лесно и практично, а също и притежава висока почистване на лента. ? Използване : Много подходящ за жилищни помещения, баня, общежития, квартири, фирми, търговски и промишлени цели и т., за да направите вашата баня по-чисти. ? Високоефективен глава на четка : четина плътен и много здрав.Четината не са прекалено меки и не са твърде строги.Почистване на тоалетната чиния от боклук, не нараня повърхността на тоалетната чиния. ? Спестяване на пространство : този държач за четка за тоалетна е много подходяща за малки пространства, просто го поставете в пречка в задната част на тоалетната чиния, за да му е лесно да се скрие. ?Материал : Тази четка за тоалетна е изработена от висококачествена пластмаса, която позволява дълбоко изтриване на отпадъци в тоалетната чиния. ?Размер : (Д × В) 5,1 х 15,7 инча Продукт красиво и вместительное, на нова форма, фина изработка, лесно и практично, а също и притежава висока почистване на лента. ? Използване : Много подходящ за жилищни помещения, баня, общежития, квартири, фирми, търговски и промишлени цели и т., за да направите вашата баня по-чисти. ? Високоефективен глава на четка : четина плътен и много здрав.Четината не са прекалено меки и не са твърде строги.Почистване на тоалетната чиния от боклук, не нараня повърхността на тоалетната чиния. ? Спестяване на пространство : този държач за четка за тоалетна е много подходяща за малки пространства, просто го поставете в пречка в задната част на тоалетната чиния, за да му е лесно да се скрие.Име на продукта : четка за тоалетна Материал изделия : пластмаса Цвят на продукта : 3 цветаразмер бижута : височина-40 см., диаметър 13 см Приложими сценарии : половината баня, напълно оборудвана баня, баня за гости, семейство, апартамент, хотел, компанията, лесно устраняемый тоалетка дебр1. Поради разлика в светлина и ъгъл на снимане могат да се наблюдават леки хроматични аберации, моля, разберете. Моля, потвърдете цвят, преди да купите. Снимки на стоката не се включват стоки, различни от стоките. Измерва се размерът на ръка, може да има някои малки грешки, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.

Други функции

Най-добри сделки