.

.

ygqzm 4 бр. Поставка за прибори, Съдове за подложки, Кожени Съдове в Кухнята, Моющаяся поставка за винени чаши (Цвят: C размер: 45 * 35 см)

ygqzm 4 бр. Поставка за прибори, Съдове за подложки, Кожени Съдове в Кухнята, Моющаяся поставка за винени чаши (Цвят: C размер:

BGN 65.03

Брой продукти
На склад

Изработка на производство : рязане само на листа, масло от кант, продевание автомобилната дърворезба, релефТой е по-подходящ за създаване на атмосфера на луксозни масата за хранене.Проста и релаксираща форма и перлено бял дизайн ще придадат на масата за вечеря и специална атмосфера.Използва двустранен дебела кожа с дебелина повече от 3 mm. Мястото на приложение : Ресторант западна кухня, кафе-сладкарница, звезден хотел, дом маса за хранене.Салфетки в скандинавски стил придават на масата за вечеря модерен скандинавски вид. Независимо дали става дума за банкети или самостоятелно вечеря, стил добър.Изработка на производство : рязане само на листа, масло от кант, продевание автомобилната дърворезба, релеф.Той е по-подходящ за създаване на атмосфера на луксозни масата за хранене.Проста и релаксираща форма и перлено бял дизайн ще придадат на масата за вечеря и специална атмосфера.Използва двустранен дебела кожа с дебелина повече от 3 mm. Мястото на приложение : Ресторант западна кухня, кафе-сладкарница, звезден хотел, дом маса за хранене.Салфетки в скандинавски стил придават на масата за вечеря модерен скандинавски вид. Независимо дали става дума за банкети или самостоятелно вечеря, стил добър.Продукт : Салфетка, подложка за маса Материал : Кожа (изкуствена кожа) Размер : Поставка за салфетки (45*35 cm) (13*10 см), 1 комплект от 2 теми, включително 1 салфетка и 1 поставка.Пратката включва : 4 комплекта * Подложки за маса (В комплекта не е включена друга посуда. Допуска се грешка при ръчно измерване на 1-4 виж 2. Различните монитори показват различни цветове, така че цветовете могат да се различават малко от реалните цветове. Поради доставка на големи разстояния продукт ще бъде малко да се оформи, не изглежда толкова плосък, както е показано на снимката, но това не се отразява на използването.Тези луксозни пресовани винил кърпички са.

Други функции

Най-добри сделки