.

.

Мини-урни QTT за човешкия Пръст, Урна за кремация пепел, Урна за домашни любимци, Урна за домашни Погребението, Контейнери за погребението (Размер: B)

Мини-урни QTT за човешкия Пръст, Урна за кремация пепел, Урна за домашни любимци, Урна за домашни Погребението, Контейнери

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

★ Размери : височина-5,5 x диаметър 4, елегантна урна за кремация в керамичната пещ, изработена в Цзиндэчжэне, родината на китайската керамика ★ Керамични материали, без винт на капака, урна, изработена от плътен керамика с идеално не выцветающим покритие за запазване на нейната блясък. ★ Урна, стандартен размер, която може да се използва както за възрастни хора с по-малък размер, така и за останки от домашни животни. ★ Пепелта се съхранява безопасно и точно през горния капак, му е лесно да вземете, и той се съхранява достоен начин да се разделят с пепелта на любим човек. ★ Приложими място : не е подходящ за повечето малки възрастни индивиди, но и за съхранение на ценни останки от домашни животни. ★ Размери : височина-5,5 x диаметър 4, елегантна урна за кремация в керамичната пещ, изработена в Цзиндэчжэне, родината на китайската керамика. ★ Керамични материали, без винт на капака, урна, изработена от плътен керамика с идеално не выцветающим покритие за запазване на нейната блясък. ★ Урна, стандартен размер, която може да се използва както за възрастни хора с по-малък размер, така и за останки от домашни животни. ★ Пепелта се съхранява безопасно и точно през горния капак, му е лесно да вземете, и той се съхранява достоен начин да се разделят с пепелта на любим човек. ★ Приложими място : не е подходящ за повечето малки възрастни индивиди, но и за съхранение на ценни останки от домашни животни.Марка : Qttназвание на продукта : Погребална урнатип на продукта : Урна за кремация възрастни / деца / домашни животныхматериал : Керамикапримечание : ръчни измервания, има определена погрешностьэто малка забавна похоронная плоча, която не може да побере пръстта възрастни.Той е подходящ за споделяне с пепел и благородни труповете на домашни любимци между роднини.Ако правите подарък за потерявшегося човек или домашен любимец, аз приготовлю за вас!Погребална урна за праха възрастни домашни любимци, човек и паметни урни от керамика, ръчно изработени в памет на съдържание на пакета : ● описание на размера измерва ръчно, но се допуска отклонение от 1-2 см, в зависимост от действителния размер ● Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Други функции

Най-добри сделки