.

.

Пластмасови Закачалки Cabilock, Метална Стойка за маса, 5 бр. Органайзер за пръстените в Килера, Многофункционални Закачалки За Шалове, Закачалка за Колани, Закачалки з?

Пластмасови Закачалки Cabilock, Метална Стойка за маса, 5 бр. Органайзер за пръстените в Килера, Многофункционални Закачалки За Шалове,

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Е в състояние да устои ежедневно надраскване, корозия и потъмняване на стенописитеДобре организирайте пространството в гардероба си и можете да поддържате дрехите си чисти.Петлевая закачалка е подходящ за вратовръзка, колан, шал или друг дрехи под формата на каишка.Изработен е от неръждаема стомана, той е лек и здрав, това е трудно да се прекъсне.Е в състояние да устои ежедневно надраскване, корозия и потъмняване на стенописите.Добре организирайте пространството в гардероба си и можете да поддържате дрехите си чисти.Петлевая закачалка е подходящ за вратовръзка, колан, шал или друг дрехи под формата на каишка.Изработен е от неръждаема стомана, той е лек и здрав, това е трудно да се прекъсне.Описание на Тази закачалка за стержневом пръстен, изработен от солидна неръждаема стомана и е покрита с PVC.Обработени до получаване на гладка и заоблена форма, тя изглежда блестяща и по-трайни, отколкото в първоначалното си състояние.Метална панта подходящ за висящи шалове, колан, вратовръзка и други аксесоари за дрехи.Функция - Цвят : Бял. - Материал : метал Размер : приблизително 22x12,5x0,3 см - Изработен от неръждаема стомана, лек и здрав, това е трудно да се прекъсне. - Петлевая закачалка е подходящ за вратовръзка, колан, шал или друг дрехи под формата на каишка. - Добре организирайте пространството в гардероба си и можете да поддържате дрехите си чисти. - Е в състояние да устои ежедневно надраскване, корозия и потъмняване на стенописите. В комплекта са включени 5 суспензии за колан.

Други функции

Най-добри сделки