.

.

ACTIMED PCI-E Странично за майнинга Bitcoin монети Litecoin ETH, експрес-кабел GPU Странично от 16x до 1x (6PIN) с led графичен удлинителем, карта-адаптер Странично, 60 cm Кабел USB 3.0 (6 бр.)

ACTIMED PCI-E Странично за майнинга Bitcoin монети Litecoin ETH, експрес-кабел GPU Странично от 16x до 1x (6PIN) с led графичен

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

【Устройство за майнинга валута на GPU】 PCI-E VERE201 - това са висококачествени кабели за майнинга Bitcion, Ethereum GPU Mnining RigsТя ще разшири PCI-E x1 слот от дънната платка на външния слот PCI-E x16 и осигуряват безопасна и надеждна връзка с голям брой видео карта PCI-E x16. 【Стабилен и сигурен】 4x високопроизводителни твърди кондензатора, 1x трансформатор на напрежение и 1x индуктивност, за да се гарантира стабилността на захранващото напрежение и ток. 5 led лампи за показване на работното състояние.Има фиксирана закопчалка на слот, лесно отстранява и определя видео карта така, че картата не е имал от слота. 【Гъвкава връзка за графика на процесора】 60-cm кабел USB 3.0, много лека и лесна за поставяне и експлоатация.Кабел с поредица мрежа в рамките на по-стабилна за майнинга.Такса адаптер странично с захранване PCI-E 16x до 1x с многослойно экранированным тел няма да отслаби сигнал в радиус от 3 метра.Оборудван е с 6-пинов кабел за захранване PCI-E до 15-номера за контакт кабел за захранване SATA осигурява достатъчно ток, за да графични процесори миньор rigs. 【Широко приложение】Този комплект PCI-E странично е съвместим с 1x/4x/ 8x/16x слот PCI-E дънната платка.Подходящ за всички системи Windows, LINUX и MAC. 【Което получавате и сервизно обслужване】 6 * адаптерных платки PCI-E 16x, 6 * адаптерных карти на PCI-E 1x кабел адаптер за USB 3.0 6 * 60 см, захранващ кабел PCI-E 6 * 6 Pin на 15 Pin SATA.Купувайте с гаранция 30 дни. 【Устройство за майнинга валута на GPU】 PCI-E VERE201 - това са висококачествени кабели за майнинга Bitcion, Ethereum GPU Mnining Rigs.Тя ще разшири PCI-E x1 слот от дънната платка на външния слот PCI-E x16 и осигуряват безопасна и надеждна връзка с голям брой видео карта PCI-E x16. 【Стабилен и сигурен】 4x високопроизводителни твърди кондензатора, 1x трансформатор на напрежение и 1x индуктивност, за да се гарантира стабилността на захранващото напрежение и ток. 5 led лампи за показване на работното състояние.Има фиксирана закопчалка на слот, лесно отстранява и определя видео карта така, че картата не е имал от слота. 【Гъвкава връзка за графика на процесора】 60-cm кабел USB 3.0, много лека и лесна за поставяне и експлоатация.Кабел с поредица мрежа в рамките на по-стабилна за майнинга.Такса адаптер странично с захранване PCI-E 16x до 1x с многослойно экранированным тел няма да отслаби сигнал в радиус от 3 метра.Оборудван е с 6-пинов кабел за захранване PCI-E до 15-номера за контакт кабел за захранване SATA осигурява достатъчно ток, за да графични процесори миньор rigs. 【Широко приложение】Този комплект PCI-E странично е съвместим с 1x/4x/ 8x/16x слот PCI-E дънната платка.

Други функции

Най-добри сделки