.

.

Комплект хавлиени Кърпи Pebbles Памучни Хавлиени Кърпи за Баня, Комплект Памучни Хавлиени Кърпи / хавлии 1 кърпи за баня 1 Гъба Меки Абсорбиращи спа-Кърпи за практикува?

Комплект хавлиени Кърпи Pebbles Памучни Хавлиени Кърпи за Баня, Комплект Памучни Хавлиени Кърпи / хавлии 1 кърпи за баня 1 Гъба Меки Абсорбиращи

BGN 14.73

Брой продукти
На склад

【Комплект кърпи】В комплект памучни кърпи / хавлии влиза едно кърпи за баня с размер 27 x 54 инча и една кърпа с размер 12 х 12 инча, които ще отговарят на вашите ежедневни нужди 【Отличен материал】 кърпи за баня, изработени от чист futon материал, който абсорбира вода, както и лек и приятен за кожата. 【Многофункционалност】 Тази луфа може да се използва за измиване на лицето или тялото си, той е много подходящ за басейн, плаж, спорт, баня, фитнес зала, офис, спа център. 【Сладък подарък】 Комплекти, кърпи за баня, декорирани с красив и стилен модел, който ще се превърне в идеален подарък за рожден ден, на домашното парти, Коледа и т. 【Лесен за】 Им може да се пере с топла вода под 40 ° C, изгладени, но не се използва белина и не се накисва за дълго.Ако имате някакви въпроси относно кърпите, моля, не се колебайте да се свържете с нас. 【Комплект кърпи】В комплект памучни кърпи / хавлии влиза едно кърпи за баня с размер 27 x 54 инча и една кърпа с размер 12 х 12 инча, които ще отговарят на вашите ежедневни нужди. 【Отличен материал】 кърпи за баня, изработени от чист futon материал, който абсорбира вода, както и лек и приятен за кожата. 【Многофункционалност】 Тази луфа може да се използва за измиване на лицето или тялото си, той е много подходящ за басейн, плаж, спорт, баня, фитнес зала, офис, спа център. 【Сладък подарък】 Комплекти, кърпи за баня, декорирани с красив и стилен модел, който ще се превърне в идеален подарък за рожден ден, на домашното парти, Коледа и т. 【Лесен за】 Им може да се пере с топла вода под 40 ° C, изгладени, но не се използва белина и не се накисва за дълго.Ако имате някакви въпроси относно кърпите, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Материал : ★ Чист памук 2. Пратката включва ★ едно кърпи за баня 27 "x 54" ★ една кърпа 12 "x 12" 3. Използвайте за : ★ Басейна, плаж, спорт, баня, фитнес зала, офис, спа и т. Гаранция за удовлетвореност ★ Ако имате някакви въпроси относно кърпите, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Други функции

1. Material:
★ Pure cotton:
2. Package included:
★ one 27 x 54 bath towel:
★ one 12 x 12 towel:
3. Use for :
★ Swimming pool, beach, sports, bathroom, gym, office and spa, etc.:
4. Satisfaction Guarantee:
★ If you have any questions about the towels, please feel free to contact us. :
Най-добри сделки