.

.

Многофункционален инструмент за скечове на контурите Saker и инструмент за определяне на профила на Saker (10-инчов castle)

Многофункционален инструмент за скечове на контурите Saker и инструмент за определяне на профила на Saker (10-инчов castle)

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

【Универсална регулиране на 】 : Вие можете да промените формата си в съответствие с вашите нужди, е необходимо само да променят плътността на закрепване на притежателя на молив и гайки за постигане на различни форми в съответствие с изискваниятаМожете да го улови, след всяка корекция, за да се гарантира точността. 【Високо качество】 : Той е изработен от висококачествена алуминиева сплав, чиято повърхност е обработена анодным теста, че може да помогне за удължаване на срока на експлоатация на продукта. 【Точно ДУБЛИРАНЕТО ФОРМИ】 : Контурный калибър Saker, предназначени за навиване на тръби, кръгли рамки, въздуховоди и много други теми, идеален за монтаж на плочки, ламинат, ковролина, проверка на размери, формоване и т., са Полезен инструмент за работа с кузовами автомобили, дограма работа и за всички видове моделиране. 【Регулируеми И определяне на функцията на 】 : Saker contour guage може да се регулира стягане в съответствие с вашите нужди.След употреба оформяне на линия в рамките на определен период от време, можете лесно регулиране на плътността на прилепване; След като обектът ще бъде очерчен, фиксируйте шипа оформяне на продуктова на място, за да получите идеални контури всеки път. 【Добър материал И преносимост 】 : Контурный сензор е изработен от висококачествена ABS-пластмаса, с висока якост, неръждаема и трайни. 【Универсална регулиране на 】 : Вие можете да промените формата си в съответствие с вашите нужди, е необходимо само да променят плътността на закрепване на притежателя на молив и гайки за постигане на различни форми в съответствие с изискванията.Можете да го улови, след всяка корекция, за да се гарантира точността. 【Високо качество】 : Той е изработен от висококачествена алуминиева сплав, чиято повърхност е обработена анодным теста, че може да помогне за удължаване на срока на експлоатация на продукта. 【Точно ДУБЛИРАНЕТО ФОРМИ】 : Контурный калибър Saker, предназначени за навиване на тръби, кръгли рамки, въздуховоди и много други теми, идеален за монтаж на плочки, ламинат, ковролина, проверка на размери, формоване и т., са Полезен инструмент за работа с кузовами автомобили, дограма работа и за всички видове моделиране. 【Регулируеми И определяне на функцията на 】 : Saker contour guage може да се регулира стягане в съответствие с вашите нужди.

Други функции

Най-добри сделки