.

.

Триъгълна възглавница за четене WYFDC, Голяма Подвижна възглавница за Таблото, Облегалка за бельо, се Разчита за позициониране, Клиновидная Възглавница за диван и ле?

Триъгълна възглавница за четене WYFDC, Голяма Подвижна възглавница за Таблото, Облегалка за бельо, се Разчита за позициониране,

BGN 81.94

Брой продукти
На склад

Идеалната възглавница за четене или гледане на телевизия : нищо не отпуска, като тази възглавница за четене, осигуряване на оптимален комфорт и подкрепа на стойка, като на почивка като цяло е много по-удобно и по-приятно!Триъгълни триизмерен дизайн : устойчиво и стилен, ергономичен дизайн за грижа за гръбначния стълб.Мека, дишаща платно : Дишащ, мек, гигроскопичный, приятна е за кожата, не дразни, 3d-кух высокоэластичное влакна, пушистое и гъсти, трудно е деформиран.Усъвършенстван процеса на тъкане : по-лъскав, устойчив, не може да си позволи топката, и на допир е по-гладка, чиста печат и оцветяване, с висока устойчивост на цвета, липса на свиване, здравето и комфорта, може да се използва близо до тялото.Интимна чанта за съхранение и от двете страни на възглавницата : Удобен и практичен, тайната конструкция на метални ципове, красива и здрава, е лесно да се отстранява и да се изтрият.Предимства : Здрава, красива структура, подвижна калъфка за облегалката на леглото за по-лесно почистване. свалящ се и чиста калъфка за облегалката.Невидима Петлевая светкавица, лесно разбира.Може да се използва за мека мебел, Нощни тумбочек, офис столове и т. подаръци на себе Си, на приятели или семейство.Модел : цветя, растения, клетчатая ивица Стил : Лесен и модерен Приложимо място : спалня Материал : полипропилен памучен възглавници Тип възглавница : Меки Начин за почистване : Лесен за почистване, не изисква безпокойство, ръчно пране, химическо чистене.Характеристики : Антистатик, защита на околната среда, массажприменимые хора : Everyone Scene : Диван, спално бельо, подаръци, хотел, четене, кола, Съвети при пътуване : 1. Размер на възглавницата е 23x50x60 см (9x20x24 инча) без бутони. За декоративни ефекти възглавница на снимката е възглавницата от най-големия размер.Можете да изберете подходящ размер в зависимост от вашите реални потребности. След получаване на продукта, моля, оставете го за няколко дни, за да се върнете към нормалното си състояние поради вакуумна опаковка. Не може директно да се излага на слънце, не перете възглавницата. Поради вакуумна опаковка след получаване на продукта могат да се появят бръчки.За първи път леко докоснете обекта и върни му към първоначалната си форма.

Други функции

Най-добри сделки