.

.

Възглавница Sweetnight Bed, за които спят по корем и на гърба на Стандартен размер, Регулируеми възглавници от пяна с памет ефект от Стирающимся калъф, Мека и Поддържаща в?

Възглавница Sweetnight Bed, за които спят по корем и на гърба на Стандартен размер, Регулируеми възглавници от пяна с памет

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Бамбук Вискозный материал [Охлаждащ и поддържа] Възглавница за леглото е изработена от висококачествена пяна с ефект на паметта, която осигурява необходимата подкрепа за сън.Нашата пяна наситена с частици гел, за да ви осигури комфорт и по-хладна среда за сън. [Моющийся и дишаща калъф] Мека калъфка за възглавница е изработена от бамбукова вискоза и полиестер за отнемане на влага.Можете да затегнете възглавница на леглото и се изпират си.Калъфка може да се пере в машина и ръчно. [Регулируем дизайн] Двупластова калъфка застегивается на ципа, така че можете да регулирате височината на бамбук възглавници, добавяне или изтриване на пълнители, за да осигури възможно най-добрата ниво на комфорт за вас. [Гаранция 3 години и вакуумна опаковка] Бамбук възглавница е с три години за гарантиране на политика.Нашата късчета поролоновая възглавница е опакован във вакуум.Моля, дайте охлаждаща възглавница memory foam напълно да се обърнеш в продължение на 48-72 часа. [Сертифициран Certi PUR-US и OEKO] Охлаждаща плат, възглавници, сертифицирани от OEKO-TEX, а пяна с памет ефект е сертифицирана Certi PUR-US.Изработена от безопасни материали възглавница за леглото ви осигурява здравословен сън през цялата нощ.Бамбук Вискозный материал. [Охлаждащ и поддържа] Възглавница за леглото е изработена от висококачествена пяна с ефект на паметта, която осигурява необходимата подкрепа за сън.Нашата пяна наситена с частици гел, за да ви осигури комфорт и по-хладна среда за сън. [Моющийся и дишаща калъф] Мека калъфка за възглавница е изработена от бамбукова вискоза и полиестер за отнемане на влага.Можете да затегнете възглавница на леглото и се изпират си.Калъфка може да се пере в машина и ръчно. [Регулируем дизайн] Двупластова калъфка застегивается на ципа, така че можете да регулирате височината на бамбук възглавници, добавяне или изтриване на пълнители, за да осигури възможно най-добрата ниво на комфорт за вас. [Гаранция 3 години и вакуумна опаковка] Бамбук възглавница е с три години за гарантиране на политика.Нашата късчета поролоновая възглавница е опакован във вакуум.Моля, дайте охлаждаща възглавница memory foam напълно да се обърнеш в продължение на 48-72 часа. [Сертифициран Certi PUR-US и OEKO] Охлаждаща плат, възглавници, сертифицирани от OEKO-TEX, а пяна с памет ефект е сертифицирана Certi PUR-US.Изработена от безопасни материали възглавница за леглото ви осигурява здравословен сън през цялата нощ.

Други функции

Най-добри сделки