.

.

Комплект за вземане на отпечатъци от ръце или отпечатъци от краката Стъкло с дървена прозрачна рамка за Персонализация подарък за регистрация на детето за спомен ?

Комплект за вземане на отпечатъци от ръце или отпечатъци от краката Стъкло с дървена прозрачна рамка за Персонализация подарък за

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

✔ 【Уникален сувенир】 Тази фоторамка на паметта показва отпечатък от ръцете на вашето детеЕдин ден вие ще повдигнете очите си и ще видите на един възрастен човек със собствен живот.Винаги помнете какво е усещането, когато малките си пръсти обхващат вашите собствени, гордо демонстрирайки този комплект за печат "ръцете и краката" на любимото си място на вашия дом. ✔ 【Отлично качество и размер】 Рамката е изработена от стъкло и дърво, размер на рамката е 8,3 инча и 11,7 инча (ширина * височина). ✔ 【Смислен подарък, който никъде другаде няма да намерите】 Можете да намерите разнообразие от продукти за премахване на пръстови детски ладошек и отпечатъци от краката си, но не можете да намерите нито един друг продукт, подобен на нашия.Специален продукт за специални деца!Запазете спомените с помощта на нашия уникален набор вместо обичайните продукти, които се ползват от всички. ✔ 【Дайте най-добрият подарък за бебе душ】 Дайте подарък за регистрация на детето, който ще върне усмивката, радостта и щастието, които дават само новородени – подарък за има, който й помага да забравя за грижите си всеки път, когато тя го вижда, - луксозен комплект рамки на паметта Bubzi Co. ! 【Крехка продукт】Рамката е изработена от дърво и метал, като се свържете с центъра за обслужване на клиенти за безплатна подмяна, ако са получили повредената дограма.Специален сувенир : - В тази фоторамке на паметта изобразен отпечатък на ръцете и следа от краката на вашето дете. - Един ден ще повдигнете очите си и ще видите на един възрастен човек със собствен живот.Винаги помнете какво е усещането, когато малките си пръсти обхващат вашите собствени, гордо демонстрирайки този комплект за печат "ръцете и краката" на любимото си място на вашия дом.Как да поръчате : (1) Купете си не са токсични и не съдържат киселини мастило сив или черен цвят. (2) Нанесете мастилото на крак или ръка. (3) Натиснете едно стъпало или четка на бяла хартия или картичка. (4) Правете резки изображения на щампи стъпалата или на дланите, изпратете снимка с висока резолюция от нашия екип за поддръжка на клиенти. (5) Измийте едно стъпало или на ръката на детето си. ** Моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти за получаване на препоръки или допълнителни разяснения. Забележка : -Това е деликатен продукт, произведено от стъкло и дърво.

Други функции

Най-добри сделки