.

.

Староанглийская компанията. Картичка за момичета - Златна Фолио |Пастельно-Розова Картичка за момичета за родители | Е Вътре и Плик в комплекта (За момче)

Староанглийская компанията. Картичка за момичета - Златна Фолио |Пастельно-Розова Картичка за момичета за родители | Е Вътре и Плик в комплекта

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

? НОВА ДЕТСКА КАРТИЧКА : стилна картичка за нова майка на малко момичеТази елегантна картичка за рожден ден в пастельно-розов и златен станиол ще ги накара да се усмихне. ✨ СПЕЦИАЛНИ ЕТАПИ : Намерете идеалния поздравителна картичка с пожелания за рожден ден за всеки получател на рожден ден.Нашите сантиментални и сладки картички са подходящи за вашата майка, татко, брат, сестра, колега, приятел от мъжки или от женски пол!Ние ще ви помогнем да изразите вашите съобщения идеален начин. ? НИЕ се ГРИЖИМ : Нашата гама от поздравителни картички, предназначени собствените си сили и всички те са отпечатани в Англия сертифициран FSC хартия картон.Нашите картички се доставят висококачествен плик, изготвянето от екологично чисти материали за свеждане до минимум на въздействието върху околната среда. ? РАЗМЕР и ИЗМЕРВАНИЯ : Нашите картички са с размер 150x150 mm, отпечатани на дебела карта с тегло 280 гориво и са доставени с плик запечатанным в найлонова торбичка.Всички картички вътре празни, което оставя достатъчно място за вашите лични и сантиментални съобщения. ? За КОМПАНИЯ OLD ENGLISH : Здравейте, ние сме фирма Old English.Ние сме британския марка, офис консумативи и сувенири.Ние проектираме и създаваме красиво илюстрирани продукти с надписи от ръце, с цел да предложи стилни, семпли продукти с послания, които намират отклик у хората.

Други функции

Най-добри сделки