.

.

Билети за Томболата Памперси Yuzioey Woodland и Съвети за грижа за детето, Билети за Детска кутия за томбола пелена за бебе душ Woodland Forest, Билети за Томбола Пелена за бебе Ду?

Билети за Томболата Памперси Yuzioey Woodland и Съвети за грижа за детето, Билети за Детска кутия за томбола пелена за бебе душ Woodland Forest,

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка. ❤ Пакетът включва : Вие ще получите кутия за събиране на картички 1бр и 50 картички.Всяка картичка е отпечатана с две страни, от едната страна - тегленето на памперс, на друга - Съвети и желания за бъдещи родители.Идеално за декорации и аксесоари за детската душа в гората. ❤ Подходящ размер : Размер на кутия за визитки 7,5 "x 7,5" x 7,5", размера на всеки билет от лотарията на пелените на 4.7 "x 3,2" - с перфектен размер, за да привлече вниманието на вашите гости. ❤ Материал : Билети и кутия направени от дебел картон, най-външния слой на кутията е покрита с ярък филм.Който е в състояние да предотврати размазване на мастилото.На билети е лесно да се напише своето име, съвети и пожелания. ❤ Лесна инсталация : просто го сгънете по правилния начин, както е показано на фигура, а след това поставете в горния слот.Тя може лесно да се съберат в здрава кутия за равенство на награди. ❤ 100% Удовлетвореност на клиентите : Бърза логистика и 100% възстановяване.При възникване на евентуални проблеми, моля, свържете се с нас, ние ценим опит на покупките на всеки клиент.Билети за томболата памперси в Вудленде и съвети за грижа за детето, Билети за детска кутия за томбола памперси за детската душа в Вудленде, Билети за томбола памперси за детската душа в Вудленде, неутрален по отношение на пола.

Други функции

Най-добри сделки