.

.

NASOSNU Подаръци за нова мама - Идеи за реклами за бременност Декор на детска Стая - Любов от пръв поглед Рамка за Сонограммы ударите на Сърцето за стандартните ултразв?

NASOSNU Подаръци за нова мама - Идеи за реклами за бременност Декор на детска Стая - Любов от пръв поглед Рамка за Сонограммы

BGN 10.17

Брой продукти
На склад

【Най-ДОБРИТЕ и красиви поздравителни подаръци】 -Раждането на всеки живот - това е подарък от небето, рамка за сонограммы ще бъде вашия перфектен подарък за парти, за разкриването на подаТова е прекрасен подарък за бъдещата майка по време на обявяването на бременност, бебе душ, разкриване на пол, поздрави дете и всеки друг повод. 【СЛАДКО ОБЯВА ЗА БРЕМЕННОСТ за СЕМЕЙСТВОТО】 - Тази рамка е идеална за обяви за бременност нов татко, баба и дядо или други близки. 【Перфектен размер и отличен дизайн рамка】-Нашата ултразвукова рамка за снимки с размер от около 12x8 инча, подходящ и за ултразвукови снимки с размер 4 x 6 инча или детска фотография . Ние сме разработили многофункциональную рамка за сонограммы, с помощта на дисплей със стъклен капак с висока разделителна способност, дръж го на всяка стена вашия дом или гордо, поставете върху работния плот, маса или в детската стая. 4 лесно отваря мъжец на гърба осигуряват лесна смяна на снимки и плътно затваряне.Снимка може свободно да се замени за по-малко от растежа на детето. 【НАЙ-СПЕЦИАЛЕН ПОДАРЪК】 - Като в паметта на първата снимка е с УЛТРАЗВУК на бебето, празнувайте в това вълшебно време.Той е идеален за декорация на топла и сладка детска стая, ще запази чудо и ценен момент, който е свързан с вас и вашия малък домашен любимец. 【КРАСИВА И ВИЗУАЛНО приятна РАМКА】 -Дървени ултразвукови рамки за снимки винаги здрави и никога не излизат от мода.Те създават естетическо и елегантно чувство, не подтиска при този визуален ефект, така че служат като отлична опора за даване на изображението подобаващо внимание.Рамка за сонограммы - това е най-хубавия подарък в периода на бременността.Това е идеален подарък за бъдещи майки при обявяване на бременността, раждане на дете, разкриването на пол, посрещане на детето и по всякакъв повод.Тази рамка е отишла за обяви за бременност нов татко, баба и дядо, и с всички роднини.Нашата ултразвукова рамка за снимки е с размери около 12x8 инча и е подходящ за ултразвукови снимки с размер 4 x 6 инча или детска фотография. Ние разработихме нашата рамка за сонограммы многофункционален, с помощта на дисплей със стъклен капак с висока разделителна способност, дръж го на всяка стена вашия дом или гордо, поставете върху работния плот, маса или декориране на детската стая.За по-лесно отваряне висящи на гърба осигуряват лесна смяна на снимки и плътно затваряне.

Други функции

Най-добри сделки