.

.

Гривна за никнене на млечни зъби, Мек Пръстен за никнене на млечни Зъби, Играчки 3шт, Преносим Ярък Цвят за пътуване на дома за Бебето (Стил 2)

Гривна за никнене на млечни зъби, Мек Пръстен за никнене на млечни Зъби, Играчки 3шт, Преносим Ярък Цвят за пътуване на дома за Бебето

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

РАЗРАБОТВАНЕ на ПОЛЕЗНИ НАВИЦИ : Идеален заместител сосанию и жеванию вашето дете, с помощта на пръстена за никнене на млечни зъби, детето ви да не смучат собствените си пръстиПомага за развитието на подвижността на детето си и да произвежда отлични орални навици.КРАСИВ И СТИЛЕН : Нежен цвят, сладък и изискан, красив и практичен, привлича вниманието на бебето.Ярки цветове допринасят за развитието на зрителните усещания на детето.ПРЕКРАСЕН подарък : играчка-пръстен за никнене на млечни зъби може да се превърне в добра и хубав подарък за бебето на детски партита, рождени дни, Коледа.Компактен и лек, лесно се съхраняват и пренасят.МАСАЖ на ВЕНЦИТЕ : Гривна за никнене на млечни зъби допринася за развитието на венците и челюстите на вашето бебе, уникална текстура на повърхността е идеално за масажиране на венците и меките облекчаване на възпаленията при прорезывании на зъбите.Мек силикон : Гривна за никнене на млечни зъби е изработен от хранително-силиконов материал, безопасно и без мирис, мека и безвредни за кожата, еластичен и гъвкав, износостойкого и трайни. МАСАЖ на венците : Гривна за никнене на млечни зъби допринася за развитието на венците и челюстите на вашето бебе, уникална текстура на повърхността е идеално за масажиране на венците и меките облекчаване на възпаленията при прорезывании на зъбите. РАЗРАБОТВАНЕ на ПОЛЕЗНИ НАВИЦИ : Идеален заместител сосанию и жеванию вашето дете, с помощта на пръстена за никнене на млечни зъби, за да хлапе не смучат собствените си пръсти.Помага за развитието на подвижността на детето си и да произвежда отлични орални навици. КРАСИВ И стилен : Нежен цвят, сладък и изискан, красив и практичен, привлича вниманието на бебето.Ярки цветове допринасят за развитието на зрителните усещания на детето. Прекрасен подарък : Играчка-пръстен за никнене на млечни зъби може да се превърне в добра и хубав подарък за детето на детски душ, рождени дни, Коледа.Компактен и лек, удобен за съхранение и переноске. Мек силикон : Гривна за никнене на млечни зъби е изработен от хранително-силиконов материал, безопасно и без аромат, мек и приятен за кожата, еластичен и гъвкав, износостойкого и трайни. Спецификация : Тип на продукта : гривна за никнене на млечни зъби Материал : силикон Размер : прибл. 8 x 8 см / 3,1 x 3,1 инча Как да се използва : Използвайте директно.

Други функции

Най-добри сделки